Ponovo se nosi bombshell punđa koju je proslavila Pamela Anderson

Pamtimo je po tankim obrvama, perfektno izvučenom crnom ajlajneru i kultnom kupaćem kostimu koji je nosila u seriji Čuvari plaže, ali kada bismo morali da izdvojimo jedan signiture look Pamele Anderson, to bi svakako bila njena bombshell punđa. Znate je svi – neuredne lokne podignute na vrh glave sa šiškama i pramenovima koji uokviruju lice. Poslednji put Pam je ponela ovu frizuru na premijeri dokumentarca Pamela, Love Story, a od tada do danas konstantno je rekreiraju mnoge slavne žene.

Bombshell punđa uveliko je zauzela trendi teritoriju, a već su je nekoliko puta ponele Dua Lipa, Kylie Jenner, Kourney Kardashian, Sabrina Carpenter i Ashley Graham. Da ne govorimo o tome da smo odavno prestali da računama koliko smo je puta videli na Instagramu. Ono što je najprivlačnije kod ove frizure jeste činjenica da predstavlja jedinstven spoj glam i grunge estetike dok istovremeno odiše velikom dozom seksepila.
S druge strane, reč je o veoma praktičnoj frizuri koja se prilagođava prilikama jer ne postoji jedan način na koji možete da je ponesete. Kada želite glam look lako možete zagladiti kosu sa strane, poput Kylie Jenner ili Ashley Graham, dok u ležernim prilikama čitav look treba da izgleda što neurednije.

Dodatni bonus ove frizure jeste to što svako može da je napravi kod kuće, a sve što će vam biti potrebno jesu sprej ili bilo koji drugi proizvod za teksturu i volumen, gumica za kosu, šnale i pegla ili figaro.

Bombshell frizuru možete dobiti na dva načina. Prvi je da najpre uvijete krajeve peglom ili figarom i odvojite pramenove koje nećete vezati u punđu. Nanesite obilno sprej ili drugi proizvod za teksturu, a po želji, prednji deo kose možete zagladiti pomadom. Potom zadnji deo kose uvite odozdo u takozvani french twist i pričvrstite ga sa nekoliko ukosnica. Ostatak kose neobavezno prikačite šnalama na vrhu glave tako da izgleda opušteno i pomalo neuredno.

@justinemarjan

Drugi način za postizanje ovog looka još je jednostavnije. Sve što je potrebno jeste da vežete kosu u konjski rep, a potom pramen po pramem uvijete figarom. Potom natapirajte uvijenu kosu i prikačite je neobavezno šnalama tako da dobijete bombshell izgled.

@justinemarjan

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @justinemarjan
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top