Ova krema je toliko efikasna u borbi protiv fleka na licu da se do sada već dva puta rasprodala

Kada govorimo o najupornijim kožnim problemima, tamne fleke svakako su na samom vrhu liste. Mada postoji nekoliko faktora koji dovode do pojave hiperpigmentacija, najčešće se javljaju zbog preteranog izlaganja UV zracima. Još jedan čest uzrok jeste disbalans hormona usled čega nastaju hiperpigmentacije poznate kao melazma ili kloazma, zatim kao posledica akni, a nekada su i simptom određenih autoimunih i gastrointestinalnih bolesti, metaboličkih poremećaja i nedostatka vitamina.
Oni koji su se suočili sa tamnim mrljama znaju da one nikada ne odlaze same te da nam je potrebna mudro izgrađena beauty rutina ako želimo da naš ten ponovo bude ujednačen. U skladu sa tim, poslednjih godina veliki broj kozmetičkih brendova lansirao je niz proizvoda koji brišu fleke sa lica, ali nijedan nije izazvao tako veliku pažnju kao Overnight Glow Dark Spot Sleeping krema brenda REN Clean Skincare. Ova noćna krema lansirana je prošle godine, a nakon odličnih recenzija i niza pre i posle fotografija već je dva puta bila rasprodata.

Po čemu je Overnight Glow Dark Spot Sleeping krema posebna?

Za razliku od većine proizvoda namenjenih za borbu protiv tamnih fleka koji uglavnom deluju tako što posvetljuju čitavo lice, Overnight Glow Dark Spot Sleeping krema ciljano posvetljava samo fleke bez uticaja na prirodni ton kože. Ovakvo dejstvo duguje inkapsuliranom kompleksu algi koji je toliko moćan da daje vidljive rezultate nakon samo sedam dana. Drugi ključni sastojak ovog proizvoda je fitoglikogen čija je glavna uloga da intenzivno hidrira kožu i da joj pruži blistav izgled.
Dodatni bonus kreme je njena lagana i nelepljiva tekstura koja se lako upija u kožu i zadržava vlagu u njoj zbog čega je koža nakon buđenja hidrirana i ima zdrav sjaj.

Klinička istraživanja koja je brend sproveo pokazala su da već nakon sedam dana ton kože postaje ujednačeniji i blistaviji, a ovaj podatak potvrdili su i brojni beauty entuzijasti koji su imali priliku da testiraju Overnight Glow Dark Spot Sleeping kremu. U mnogobrojnim recenzijama mogu se videti brojni pozitivni komentari u kojima korisnici tvrde da su po prvi put u životu uspeli da se reše tamnih mrlja zbog čega ističu da će ostati doživotni obožavatelji ove kreme.
Dobra vest je i to što je podjednako efikasna kod svih vrsta hiperpigmentacija, bez obzira na to jesu li nastale kao poslednica prekomernog izlaganja suncu, hormonskog disbalansa ili upalnih procesa na koži. Pored toga, pogodna je za sve tipove kože. Naime, osim što briše tamne mrlje, ova krema hidrira kožu i ojačava njenu prirodnu barijeru zbog čega je mogućnost od pojave iritacija svedena na minimum.

REN Clean Skincare – Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream

REN Clean Skincare proizvodi dostupni su na našem tržištu u parfimerijama Sephora.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @esteelalonde
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top