Sledećeg meseca stižu nove epizode nekih od najgledanijih serija

Početak 2023. godine doneo nam je mnogo odličnih filmova i serija, među kojima su nam posebnu pažnju privukle romantične komedije nove generacije i dokumentarci o slavnim ličnostima. Narednog meseca nastavljamo u istom ritmu jer su nam popularne streaming platforme pripremile nove epizode nekih od svima omiljenih serija. Istina je da smo na neke od njih već pomalo počeli da zaboravljamo, usled ogromnih razmaka između starih i novih sezona, dok smo drugih ostali žedni. Međutim, i jedne i druge gledaćemo sa jednakom pažnjom. Update vas čeka u nastavku.

THE BEAR

Već smo vam pisali o tome da postoji nešto privlačno u foodie filmovima zbog kojih uvek volimo da gledamo ove naslove, a isto važi i za serije. Za one koji nisu ispratili prvu sezonu serije The Bear, premisa je sledeća: Jeremy Allen White, odnosno Carmen “Carmy” Berzatto, koji je radio u nekim od najekskluzivnijih fine dining restorana u Njujorku vraća se u Čikago kako bi preuzeo neugledni porodični fast food restoran koji se bavi prodajom sendviča. To pokreće niz dramskih zapleta, kako u kuhinji, tako i u porodičnim odnosima i u unutrašnjem svetu glavnog junaka. U novoj sezoni očekujemo kompletan redizajn restorana, profesionalnu obuku za osoblje i neka nova lica, uključujući Boba Odenkirka. Druga sezona startuje 22. juna.

BLACK MIRROR

Ako ste pomalo zaboravili na ovu britansku seriju usled konstantnog zapljuskivanja novim naslovima, potpuno vas razumemo. Međutim, nove epizode stižu već sledećeg meseca. Iako ne znamo mnogo o šestoj sezoni, izvesno je da će nas sačekati velika poigravanja sa ljudskom psihom i postavljanje dubokih egzistencijalnih pitanja. Naravno, tu su i novi likovi i vrhunska produkcija koja će još jednom pomeriti granice.

AND JUST LIKE THAT

Verujemo da će se najveći broj žena ipak prvenstveno obradovati novim epizodama serije And just like that… Iako je prva sezona izazvala mnogo oprečnih mišljenja, činjenica je da je gledanost bila odlična i da i dalje uživamo u priči o prijateljstvu, ljubavi i svim izazovima koje život nosi sa sobom. Glavna pitanja na koja će nam nove epizode doneti odgovor jesu: kakva je budućnost za Carrie i Aidana i hoće li Miranda ostati sa Che? Brojimo sitno do 22. juna.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top