Nose se sve nijanse smeđih kaputa, izdvojili najlepše modele iz aktuelne ponude

Nedavno smo vam pisali o tome da će braon nijanse biti jedan od vodećih kolorita sezone, a sa padom temperature posebno mesto na modnom radaru zauzeli su kaputi u raskošnim smeđim nijansama. Iako su se kamel kaputi odavno upisali na listu klasika bez kojih ne možemo da zamislimo hladne dane, ove sezone pridružili su im se ostali braon tonovi – od boje espresa i kakaa do duboke čokoladne nijanse. Kad malo bolje razmislimo, čini nam se da su ove raskošne boje uvek bile tu i pomalo se pitamo kako njihov potencijal nismo primetili ranije.

Braon kapute već uveliko nose slavne ikone stila, među kojima su Kaia Gerber, koju smo videli u kariranom kaputu u boji kakaa, zatim Rosie Huntington-Whiteley koja je ponela nekoliko različitih nijansi, dok Elsa Hosk najviše voli boju čokolade. Da ne govorimo o tome da je svaka influenserka do čijeg stila nam je stalo već unela u svoj garderober makar jedan kaput u smeđoj boji. Tamara Kalinić je nedavno na Instagramu objavila fotografiju u bestseller kaputu sa šalom brenda Toteme u tamnobraon nijansi, Viky Rider nosi Saint Laurent model u camel boji, a Monikh Dale Tove čokoladni kaput.

Ono što nam se najviše dopada kod braon kaputa jeste činjenica da se jako lepo slažu sa gotovo svim bojama koje nosimo u ovo doba godine, a posebno sa trenutno aktuelnim koloritima, kao što su sve nijanse maslinaste, burgundi, teget ili crvene boje. S druge strane, ovi kaputi svakom stajlinu daju dozu tihog luksuza jer u svakoj varijanti izgledaju uglađeno i skupo. Dobre vesti su i to što ih zaista ima u svim modelima i za svaki džep. Mi smo aktuelnu ponudu već pretražili, a u nastavku pogledajte naše favorite.

INJournal izbor

WEEKEND MAX MARA,
cena: 113.190 din.
MAX MARA,
mytheresa.com
SAINT LAURENT,
mytheresa.com
STELLA MCCARTNEY,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @pernileteisbaek, @anoukyve
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top