Snimanje četvrte sezone serije „Emily in Paris“ je odloženo, evo šta sve znamo

Prošlo je dosta vremena od poslednjih informacija koje smo imali o nastavku serije Emily in Paris, a onda je stigla i zvanična potvrda onoga o čemu se poslednjih nedelja šuškalo – snimanje četvrte sezone odloženo je zbog štajka scenarista. Prema prvobitnom planu, snimanje je trebalo da počne u junu u Parizu, baš kao što je to prošle godine bio slučaj sa trećom sezonom, međutim, da je početak snimanja neizvestan moglo je da se nasluti još u maju kada kreator serije Darren Star nije prisustvovao FYC eventu Emily in Paris. Kao jedini razlog navedeno je to što je član WGA (Writters Guild of America) koji je u štrajku.
Upravo zbog štrajka snimanje je za sada odloženo na dva meseca, što znači da bi nove epizode trebalo da počnu da se snimaju krajem leta mada je i to neizvesno, s obzirom na činjenicu da niko ne može da zna hoće li se štrajk do tada završiti.
U skladu sa tim, nove epizode ovog puta nećemo gledati u decembru, a kao najverovatniji period za emitovanje četvrte sezone navodi se proleće 2024. godine.

Šta znamo o četvrtoj sezoni Emily in Paris?

Ugovor o snimanju četvrte sezone potpisan je još u januaru 2022. godine. Nedugo nakon prikazivanja druge sezone (decembar 2021.), istovremeno je potpisan ugovor za snimanje treće i četvrte sezone jer je serija još jednom naišla na odličan prijem kod publike, uprkos tome što kritike nikad nisu išle u prilog ovoj romantičnoj komediji. To znači da ćemo narednu sezonu sigurno gledati, iako još nije poznato kada. Očekivano, odlaganje snimanja mnoge je navelo na zaključak da će to biti poslednja sezona omiljene serije, ali iskustvo nas uči da to ne mora biti slučaj. Mnogo Netflixove serije imale su i duže pauze između sezona, pa ipak nisu zbog toga prekinute. U prevodu, ukoliko publika bude i dalje volela ovu priču, izvesno je da će se ona nastaviti.
Iako o sadržaju novih epizoda još ništa ne znamo, činjenica je da se prethodna sezona završila kada je Camille ostavila Gabriela pred oltarom nakon čega je Gabriel otkrio Emily da je Camille trudna, pa pretpostavljamo da će se zapleti i dalje vrteti oko njih troje.

Tekst: INJournal magazin
Foto: IMDb

Podeli

Scroll to Top