Stilski trikovi zbog kojih ćete uvek izgledati uglađeno i prefinjeno

Volimo da vam pišemo o najnovijih trendovima i it komadima, redovno za vas istražujemo ponudu u high street radnjama, ali na kraju dana svi mi samo želimo da imamo besprekorne outfite svaki put kada izađemo iz kuće. Zato su nam uvek najdraži tekstovi u kojima vam dajemo praktične stilske savete pomoću kojih ćete postići željeni cilj bez obzira na to koliko novca možete da potrošite na garderobu. Mada postoji mnogo korisnih modnih trikova koje smo naučili kroz rad u našem magazinu, jedan od najtežih zadataka je postići uglađen i prefinjen izgled, posebno kada imamo ograničen budžet. Naravno, to ne znači da je nemoguće posebno ako imamo u vidu da je za dobar stajling najvažniji način na koji nosimo i kombinujemo garderobu. Pratite naše savete i budite sigurni da će vaše odevne kombinacije uvek izgledati sofisticrano i skupo.

Mudro birajte aksesoare

Odavno smo naučili lekciju da su aksesoari ona trešnjica na torti koja može da podigne svaku odevnu kombinaciju, ali i da je upropasti. Kada je vaš cilj uglađen izgled, najvažnije je da napravite mudar izbor aksesoara i da sa njima ne preterate. Decentan kožni kaiš daće dozu elegancije bilo kojem paru pantalona ili farmerica, prefinjeni sat učiniće da svaka vaša kombinacija izgleda uglađeno, a nećete pogrešiti ni sa jednostavnom maramom oko vrata.

MASSIMO DUTTI,
cena: 6.290 din.

Nosite monohromatske stajlinge

Mnogo puta smo vam pisali o tome da monohromatski outfiti uvek izgledaju elegantno i sofisticirano pa se držite iste palete boja uvek kada ste u nedoumici. U zimskim mesecima ćete dodatne poene dobiti ukoliko se odlučite za stajling u bež varijanti, mada nećete pogrešiti ni sa drugim neutralnim tonovima, kao što su siva, khaki, smeđa ili crna. Naravno, stajling uvek možete nadograditi torbom, cipelama ili bilo kojim detaljem u drugoj boji.

Obratite pažnju na krojeve

Birate krojeve koji najbolje rade za vas jer samo u komadima koji ističu vaše adute a prekrivaju eventualne nedostatke možete da izgledate i da se osećate lepo. Imajte u vidu da je podjednako važno da birate odgovarajuće veličine i da ne upadate u zamku kupovine veće ili manje veličine na rasprodaji samo zbog niske cene.

Izbegavajte kombinovanje srebrnog i zlatnog nakita

Iako spadamo u tabor onih koji vole kombinaciju srebrnog i zlatnog nakita, kada želimo da izgledamo uglađeno držimo se jedne palete boja. Na ovaj način, nakit suptilno povezuje čitav naš stajling i ne ostavlja nam prostor za grešku.

TOMMY HILFIGER,
cena: 10.990 din.
TOMMY HILFIGER,
cena: 7.690 din.
THOMAS SABO,
cena: 7.500 din.

Nosite kvalitetnu torbu

Svi znamo da dobra torba može najbrže da podigne svaku odevnu kombinaciju. Naravno, najbolji rezultat ćete postići ukoliko možete da priuštite dizajnersku torbu, ali nećete pogrešiti ni sa bilo kojim kožnim modelom koji možete naći u high street radnjama.

SAINT LAURENT,
cena: 254.100 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 17.990 din.

Vodite računa o svojoj odeći i obući

Mada verujemo da ovo svi znate, ali toliko je važno da ćemo se još jednom podsetiti. Ako želite da izgledate prefinjeno, vaša odeća mora biti savršeno opeglana, pletivo ili kaput očišćeni od svih tipkica, a obuća besprekorno čista. Upamtite da izgužvana odeća, prljave cipele ili komadi od vune sa tipkama ne mogu da izgledaju elegantno ma koliko da ste ih skupo platili.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @moderosaofficial
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top