Sve topliji dani zovu nas da obučemo bele haljine, pronašli smo najlepše modele

Modna maksima kaže da bi svaka žena u svom ormaru trebalo da ima malu crnu haljinu, međutim, kada dođe leto mi na ovu listu dodajemo i malu belu haljinu. Naravno, ne mora da bude kratka, posebno ako ćete je nositi u gradu a ne na plaži, ali mora biti čisto bela. Verujemo da ćete se složiti sa nama da postoji nešto privlačno i optimistično u ovom komadima, svejedno da li se radi o modelima koji su ukrašeni vezom, minimalističkim ili slip haljinama. Iako ih nosimo svakog leta, ove godine nisu samo klasik na koji se rado oslanjamo, već i jedan od vodećih trendova.

@_jessicaskye

Ako nas pitate, tajna ovih haljina krije se u večno privlačnoj beloj boji koja se lako prilagođava svakom stilu i svakoj prilici. Zahvaljujući neutralnom koloritu možemo ih kombinavati sa gotovo svim komadima i aksesoarima koje već posedujemo, a jednako dobro izgledaju u svakom kroju i silueti. Zato će i ovog leta biti naši verni saveznici koji će se poput kameleona prilagođavati svim našim potrebama. Kada želimo da kreiramo ležeran look, nosićemo belu haljinu i šarmantne espadrile ili ravne natikače, dok ćemo za večernje i nešto formalnije kombinacije isti model kombinovati sa sandalama sa visokom potpeticom. Sve što će nam uz odgovarajuću obuću biti potrebno za savršenu letnju kombinaciju sa belom haljinom biće odgovarajuća torba i naočare za sunce, a za dodatnu dozu glamura možete dodati i nekoliko komada nakita, sve aktuelniju maramu ili makeup i manikir u jarkim bojama.

Kao jedan od najsvestranijih letnjih komada, ali i najaktuelnih trendova, bele haljine su već zauzele važno mesto u kolekcijama dizajnerskih i high street brendova. Od romantičnih rupičastih modela do minimalističkih krojeva inspirisanih Y2K modom, u aktuelnoj ponudi lako ćete pronaći haljinu po svojoj meri. Nisu izostale ni atraktivni slip modeli, zatim praktični komadi od lana ni uvek poželjne košulja-haljine. U nastavku smo izdvojili više od 40 modela koje možete kupiti u ovom trenutku.

Zara

Reserved

H&M

Massimo Dutti

MiaMaya

ELISABETTA FRANCHI,
cena: 68.890 din.
RED VALENTINO,
cena: 63.890 din.

MyTheresa

Remix

TOMMY HILFIGER,
cena: 14.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @lisaalexandraa
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top