Tri casual kombinacije koje želimo da isprobamo do kraja meseca

Sunce se konačno vratilo i sve što želimo u ovom trenutku jeste da što bolje iskoristimo poslednje dane leta. To znači da ćemo se u narednom periodu truditi da što više vremena provodimo napolju, a što manje kod kuće i u kancelariji. U skladu sa tim, biće nam potrebne komforne odevne kombinacije koje nas neće sputavati, a u kojima ćemo izgledati atraktivno.
Kraj avgusta i početak septembra jedan su od najlepših perioda u godini kada je reč o eksperimentisanju sa odevnim komadima. Temperature koje retko prelaze 30 stepeni dozvoljavaju nam da se igramo sa minimalističkom letnjom garderobom za razliku od prethodnog perioda kada nam je glavni cilj bio da što lakše podnesemo tropske vrućine. Ovo je idealno vreme za oversized košulje preko topova ili, još bolje, preko kupaćih kostima, lagane pantalone i teksas suknje. U nastavku vam donosimo tri odlične kombinacije sa Instagrama, koje što pre želimo da prepišemo.

TOP + TEKSAS SUKNJA

Ne znamo da li nas na početak milenijuma više podseća maksi dužina, spušten struk, kratak sportski top ili slušalice koje imaju ulogu aksesoara. Ovaj outfit definitivno je jedan od najboljih omaža Y2K trendovima. Ako mislite da je Lívia Nunes Marques pokazala previše kože, znajte da uvek možete da izaberete duži top ili da ne spustite ovoliko suknju. Imate i opciju da umesto topa obučete bodi, ali ga obavezno nosite tako da vam malo viri koža na kukovima.

NIKE JORDAN ESSENTIALS,
cena: 7.299 din.
MAISON MARGIELA,
farfetch.com
NIKE AIR MAX PLUS,
cena: 22.399 din.
ADIDAS Y-3 HI,
cena: 2.499 din.

KUPAĆI UMESTO TOPA

Ako do sada niste probali trend kupaćeg kostima umesto topa, krajnje je vreme da to uradite. Znajte da ne morate da se opredelite za bikini, kao što je to uradila Emili Sindlev, već da na raspolaganju imate veliki broj modela koji često više podsećaju na kratke topove nego na kupaće kostime. Upravo je ovaj hrabri modni izbor dao potpuno novu dimenziju jednostavnoj kombinaciji košulje i šortsa.

CRNO-BELI OUTFIT

Ukoliko su vam jarke boje dosadile, crno-bela kombinacija je uvek dobar izbor. Posebno ako podrazumeva spoj dva trendi komada, kao što su crop top i kargo pantalone. Ono što nam se sviđa kod ovog outfita jeste činjenica da je top u crnoj, a pantalone u beloj boji, pošto je obično izbor obrnut. A monotonija je izbegnuta i izborom braon torbice.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @vikyandthekid
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top