Kupaći kao top je najnoviji modni trend, evo kako možete da nosite omiljeni bikini u gradu

Kada bi ukratko trebalo da definišemo trendove koji vladaju ove sezone, najtačniji opis bio bi da je ovo leto modnih rizika. Ove godine u modu su se vratile mini suknje sa spuštenim strukom, rupičasti crochet komadi i kratki topovi, nose se marame umesto bluza, a najnoviji u nizu trendova jeste kupaći kostim u funkciji topa. Ako pregledate Instagram Feedove modnih insajderki videćete da je gotovo svaka u nekom trenutku svoj omiljeni bikini ili jednodelni model ponela u gradu, a s obzirom na to da su ovog leta u modi najkraći mogući topovi, koji više podsećaju na grudnjake nego na bluze, ovaj trend je samo logičan nastavak te priče.

Novi trend prvi put smo videli kod Gigi Hadid, koja je na promociji svoje saradnje sa brendom Frankies Bikinis ponela jednodelni model u paru sa kargo pantalonama koje imaju spušten struk, a vrlo brzo joj se pridružila i sestra Bella koja je tokom festivala u Kanu nosila kupaći u paru sa teksas suknjom.
Čitava priča dobila je novi obrt nakon što je nastala opšta pomama za modelima kuće Chanel, koji su se ovog leta našli u garderoberu svake influenserke koja drži do sebe, a gotovo svaka od njih ponela ih je i na plaži i u gradu.

Iako vam ovaj trend možda na prvi pogled neprihvatljiv, zapravo itekako može da izgleda kul što najbolje potvrđuju fotografije koje upravo gledate. Jednodelni kupaći savršeno funkcioniše sa aktuelnim kargo pantalonama ili modelima sa visokim strukom i širokim nogavicama. Ako se opredelite za klasičan gornji deo bikinija, obavezno preko obucite košulju za dnevnu varijantu dok je tokom večernjih izlazaka u ovo doba godine sve dozvoljeno, pa i da top zamenite kupaćim kostimom.

H&M,
cena na upit
NENSI DOJAKA,
mytheresa.com
MAGDA BUTRYM,
mytheresa.com
CHANEL,
chanel.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @weworewhat
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top