Već je izvesno kakve ćemo kupaće kostime nositi ovog leta! Donosimo vam pregled svih trendova

Sredina maja obično je vreme kada polako počinjemo da pravimo planove za letovanje, a jedan od važnih delova pripreme za svaku ženu biće i izbor odgovarajućeg kupaćeg kostima. Bez obzira na to da li spadate u grupu onih koje su odavno shvatile kakvi modeli odgovaraju njihovoj građi te se držite dobro proverenih izbora ili volite da isprobavate novitete, dobra vest je da dugo nismo imali ovako uzbudljive swimwear trendove, zbog čega se još više radujemo dolasku leta.
Ono što ovogodišnje trendove izdvaja u odnosu na one koji su bili aktuelni prethodnih godina jeste činjenica da je minimalistički pristup potpuno izostao, pa čak i najjednostavniji modeli imaju delikatne detalje kao što su prorezi ili trake oko stuka. Naravno, za modne maksimaliste izbor je još i veći, a posebno upečatljivi modeli dolaze u paru sa predimenzioniranim cvetovima. Možda vam čitava priča zvuči komplikovanije nego što u praksi jeste pošto je u ponudi bezbroj varijacija na razlilite teme pa neće biti teško pronaći kupaći po meri čak i ako spadate u grupu onih koji vole najsvedenije lookove za plažu. Zato nastavite da skrolujete jer vas čeka pregled svih aktuelnih trendova.

JEDNODELNI MODELI SA CUT-OUT DETALJIMA

Šarmantni prorezi koje smo zavoleli na komadima Nensi Dojake sada su suvereno zavladali i svetom kupaćih kostima. Čini se da ne postoji brend koji ih ove godine nije uvrstio u svoju ponudu, bez obzira na to da li je reč o dizajnerskoj ili high street kući. Ako želite da imate kupaći po poslednjoj modi sa decentnim detaljima, birajte ovakve modele.

XXL CVETOVI

Dok je Nendi Dojaka najzaslužnija za popularizaciju cut-out detalja, Magda Butrym se pobrinula da zavolimo predimenzionirane cvetove. Njene komade sa ovim detaljima od početka sezone konstantno gledamo na Instagramu, a sada dolaze i u paru sa kupaćim kostimima. Naravno, Zara i još nekolio brendova već imaju svoje verzije što nam jasno govori da će ovo biti jedan od najpoželjnijih trendova za plažu.

BIKINI SA TRAKICAMA

Kao što smo vam već rekli, ove godine čak i najjednostavniji modeli, poput klasičnog bikinija, dolaze sa malim pomakom. U pitanju su trakice koje se nose oko stomaka i čitavoj priči daju dozu retro šarma.

H&M,
Gornji deo: 1.699 din.
Donji deo: 1.199 din.

KUPAĆI SA ŽICAMA

Ovo je jedan od trendova koji je bio aktuelan i poslednjih nekoliko godina, a najbolje stoji devojkama sa malim grudima. Reč je modelima sa žicama koje su zapravo i najbolje rešenje ako želite da vam grudi izgledaju veće, a pritom bi da izbegnete push up modele koji se nisu praktični jer se teško suše.

WOMEN`SECRET,
cena na upit
H&M,
Gornji deo: 1.999 din.
Donji deo: 1.199 din.

BELI KOSTIMI

Postoji nešto privlačno u spoju bele boje i kupaćih kostima zbog čega im se vraćamo svakog leta. Ipak, ovog puta biće u mnogo većeg fokusu nego ranije jer neće biti samo klasik sa kojim ne možete da pogrešite već i jedan od najpoželjnijih trendova. Verujemo da ne moramo da vam govorio da se bela boja najbolje slaže sa preplanulim tenom zbog čega je još više volimo.

WOMEN`SECRET,
cena na upit

LOGOMANIA

Baš kao što su se cvetovi i cut-out detalji preselili sa garderobe na kupaće kostime, isto se dogodilo i sa logotipovima popularnih brendova. Verujemo da ste do sada shvatili da 2022. godina definitivno protiče u znaku monograma i logotipova, koji će itekako biti poželjeni i na kupaćim kostimima.

CALVIN KLEIN,
cena: 10.490 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @leoniehanne
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top