Vodimo vas na ekskluzivnu promociju Mugler H&M kolekcije koja je održana sinoć na Menhetnu

Povodom predstavljanja dugoočekivane Mugler H&M kolekcije, sinoć je u Njujorku održan spektakularni događaj koji je obuhvatao zabavu, muziku, performans i modu. Događaju su prisustvovali brojni članovi Mugler zajednice – Pamela Anderson, Charli XCX, Chloë Sevigny, Lourdes Leon i Dominique Jackson, koji su nosili komade iz nove kolekcije.
Tokom večeri nastupili su Shygirl, Amaarae i Eartheater, koji su akteri Mugler H&M muzičkog spota, a svaki izvođač izveo je nekoliko sopstvenih hitova, pre nego što su se ujedinili da otpevaju novu verziju klupskog klasika iz 90-ih Music Sounds Better With You – numere posebno napravljene u čast ove kolekcije.

Neelam Gill
Pamela Anderson
Liza Soberano
Eva Herzigova

Prisutni su imali priliku da uživaju i u modnoj reviji, plesnom performansu i DJ setovima Bobbyja Beethovena, Gotha Jafara i Asmara, dok je nakon toga usledila zabava. Događaj je organizovan kao hibrid zvuka, stila, live nastupa, klupske kulture i plesa, a sve to u znaku teatralnosti i raskošnosti koja je bila potpis kuće Mugler od njenog početka, pod Thierrijem Muglerom, do njene trenutne inkarnacije pod vođstvom  Caseyja Cadwalladera. Sa preko 800 prisutnih gostiju, događaj je istakao različitost i inkluzivnost koji su jako važni za brend Mugler i koji podupiru demokratski etos H&M-ove dizajnerske saradnje.

Amaarae
Eartheater
Shygirl

– Kuća Mugler oduvek je imala osećaj za kulturu, a ovaj događaj bio je kruna našeg dugogodišnjeg druženja sa muzikom, plesom i performansom. Bila je to idealna proslava Mugler H&M kolekcije i savršen način da poželimo dobrodošlicu ljudima u naš svet kroz nezaboravnu noć izgrađenu oko slobode, ličnog izraza i oslobađajuće, smele mode – kaže Casey Cadwallader, kreativni direktor kuće Mugler.

Molly Chiang i Casey Cadwallader
Ann-Sofie Johansson

– Ovaj događaj bio je pravi kulturni trenutak – odavanje počasti Muglerovoj dugoj istoriji dobrodošlice ljudima u svet transformacije i samoizražavanja. Kada pomislite na Muglera, pomislite na modu koja krade šou i modnu pistu, a ovo je bilo upravo to – ističe Ann-Sofie Johansson, kreativna savetnica u H&M-u.
Mugler H&M kolekcija biće dostupna od 11. maja, a sve komade možete pogledati ovde.

Irina Shayk
Vilma Sjöberg
Lidia Judickaite
Sherry Shi

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top