Novo hibridno ulje za usne postalo je najveći makeup hit na društvenim mrežama

Odavno smo naučili da svet makeupa nikad ne spava i da svakog meseca imamo pravu hiperprodukciju noviteta zbog čega samo najbolje formule uspevaju da privuku ogromnu pažnju i steknu viralni status. Poslednji u nizu takvih proizvoda svakako je YSL Loveshine Lip Oil Stick, o kome internet zajednica ovih dana bukvalno bruji. Novitet kuće YSL Beauty zapravo je hibrid naša dva omiljena proizvoda za usne – ruža i ulja što znači da usnama daje intenzivnu boju poput karmina dok ih istovremeno hrani i neguje.

@alixearle

I am OBSESSED with the YSL Loveshine @YSL Beauty #yslbeautypartner

♬ original sound – Alix Earle

YSL Loveshine Lip Oil Stick obogaćen je sa šest negujućih ulja i pulpom smokve pa usnama pruža i momentalnu i dugotrajnu hidrataciju dok ih istovremeno omekšava. Ono što se korisnicima društvenih mreža posebno dopada jeste njegova tekstura koja bukvalno klizi na usnama i obezbeđuje hidrataciju i zaštitu od suvoće koja traje neverovatnih 24h.

Sa paletom od čak 20 nijansi koja ide od neutralnih svakodnevnih boja do živopisnih i intenzivnih tonova, YSL Loveshine Lip Oil Stick nudi dovoljno veliku raznolikost da će zadovoljiti svaki ukus. Bez obzira na to da li tražite suptilne nude nijanse za dnevni look ili želite nešto dramatičnije večernje tonove, ova paleta nudi po nešto za svakog. Dodatni bonus je činjenica da se boje ovih ruževa mogu nadograditi pa lako možete da kontrolišete intezitet boje na usnama.

Zahvaljujući inovativnoj formuli, YSL Loveshine Lip Oil Stick privukao je ogromnu pažnju makeup entuzijasta širom sveta koji poslednjih dana konstantno dele fotografije i video klipove na društvenim mrežama u kojima imaju samo reči hvale za ovaj proizvod. Ono što im se najviše dopada jeste to što nova formula usnama daje jako lepu boju, ali pre svega to što bogato neguje i hidrira nežnu kožu usana.

Svi ljubitelji YSL makeup proizvoda imaju priliku da od 10. do 26. maja posete jedinsveni YSL Beauty Light Club – pop up store u TC Galerija. Posetioce očekuje veliki broj noviteta, edukacija, kao i gostovanja poznatih makeup artista. Jedna od gošći biće i YSL beauty National makeup artist, Ivana Bilandžija Billy, koja će nesebično deliti svoje znanje, makeup trikove i savete za kreiranje željenih makeup lookova.
Pored saveta i upoznavanja za proizvodima, posetioci YSL Beauty Light Club-a će imati priliku i da kupe proizvode u pop up storeu.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @dizdar_el
Foto i video: TikTok, Instagram, YSL Beauty

Podeli

Scroll to Top