Zbogom plavuše i brinete, bonjour brondine

Ukoliko želite da se zabavljate dobro kao plavuše, ali da ipak sačuvate suptilnost i sofisticiranost brineta, novi trend u bojenju kose – bronde, pravi je izbor za vas. Reč je o plavo-braon boji koja se dobija novom tehnikom senčenja, a vaša kosa izgleda kao da ste se upravo vratili sa egzotičnog odmora. Novu tehniku promoviše kozmetička kuća L`oreal Professionnel, a trendu su se već priklonile Eva Green, Jennifer Lopez, Olivia Palermo.

5gg 11116

Ako do sada niste čuli reč bronde, dobro je zapamtite jer će sigurno postati jedna od vodećih u svetu frizura tokom 2016. Bogata fuzija između plavih i tamnih tonova čini ovu boju neverovatno prirodnom i savršen je izbor za leto. Savršena je za sve crnke koje žele da posvetle svoju kosu, ali ne bi htele da postanu plavuše. Njima se preporučuje mešavina svetlo smeše sa suptilnom plavom što će dati efekat prirodne boje meda. Plavuše bi trebalo da eksperimentišu sa smeđim tonovima, dok se brinetama savetuju za nekoliko nijansa svetliji tonovi od njihove prirodne boje. Neverovatan raspon boja koji se koristi prilikom farbanja daće odličnu dubinu vašoj kosi.

2p b 17715

Bronde boja može se dobiti dobro poznatom balayage tehnikom ili klasičnim izvlačenjem pramenova folijom, najvažniji je dobar izbor nijansi.

3p b 17715

Podeli

Scroll to Top