Želite da imate savršene konture poput Hailey Bieber? Ovo je trik njene šminkerke

Ako postoji jedno mesto na kome možemo pronaći najbolje make-up trikove, to je svakako TikTok. Ukoliko ste ljubitelj šminke ili skincarea verujemo da svaki put kada otvorite ovu aplikaciju vidite na desetine različitih klipova sa savetima i trikovima, od kojih su neki manje a neki više primenjivi u svakodnevnom životu. Međutim, kada neki trik otkrije slavna šminkerka Mary Phillips, koja sarađuje sa Hailey Bieber, Kendall Jenner i Jennifer Lopez, onda je sasvim logično da će svi beauty entuzijasti požuriti da isprobaju isti. Jer ko ne želi da ima savršene konture poput Hailey Bieber?

O čemu se radi?

Najbolji deo priče je to što je ovaj trik prilično jednostavan i svako može da ga isproba, a sve što vam je potrebno jesu contour stick, korektor, lagani puder, make-up suđer i velika i rastresita make-up četka. Ali, šta zapravo podrazumeva ovaj trik?
Pa, iako smo svi naučili da najpre nanesemo podlogu, potom korektor i na kraju proizvod za konturisanje, Mary Phillips je ovaj redosled okrenula naglavačke. Naime, ona prvo nanosi proizvod za konturisanje i korektor koje lagano blenda, a tek na kraju tečni puder i to velikom i rastresitom četkom. Rezultat su konture prirodnog izgleda bez oštrih linija i prelaza. Dodatni bonus je to što će vam biti potrebna manja količina tečnog pudera nego obično.

@tarasigari

#greenscreen if you’re anything like me you love @kendalljenner and @haileybieber makeup looks! I’m such a big fan of @maryphillipsmakeup so I did some research to see how she creates these natural looking yet sculpted makeup looks on celebrities 😍 #kendalljennermakeup #haileybiebermakeup #makeup #makeuptutorial #basemakeup #skinmakeup #celebritymakeup #makeuphacks #dewyskin #contour#foundationhack

♬ Tara sigari – TARA SIGARI MAKEUP FASHION

Oni koji su isprobali ovaj trik kažu da bi trebalo da vodite računa da lepo izblendate korektor i proizvod za konturisanje pre nanošenja tečnog pudera. U nastavku pogledajte neke od naših omiljenih proizvoda za izvođenje ovog make-up trika.

Fenty Beauty by Rihanna – Match Stix Matte Contour Skinstick (Sephora)
Huda Beauty – The Overachiever High Coverage Concealer (Sephora)
Beautyblender – Makeup Spounge (Sephora)
Make Up For Ever – 130 Large Powder Brush (Sephora)

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @maryphillips
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top