nas b 6919
06.09.2019

Sve varijantne najpopularnije jesenje frizure

Početak nove sezone uvek je dobar period za promenu izgleda, a jedan od najefektnijih trikova za tranformaciju jeste nova frizura. Mnoge influenserke i druge zvezde šou biznisa svoju savršenu jesenju frizuru pronašle su u klasičnom bobu različitih dužina, koji poslednjih dana često gledamo na Instagramu. Istovremeno elegantna i šarmantna, jednostavna za održavanje i stilizovanje, bob frizura jedna je od onih koje nikada ne mogu da nam dosade. Razlog tome je njena praktična strana jer svima dobro stoji, bez obzira na oblik lica i teksturu kose.

9b 6919

@handinfire

Među bezbroj različitih bob trendova, kao najpopularniji ove sezone istakao se jednostavan blunt bob koji odlikuju oštar i ravan rez, a stiliziovan je u glatkom i potpuno ravnom sleek stilu. Ovakva se frizura siša na dužinu oko ključne kosti, a bitno je napraviti bogatu teksturu s unuarašnje strane kako bi blunt bob dobio potrebnu dinamiku.

1b 6919

@brittanyxavier

Dobar je izbor i lob – dugačak bob, koji uglabnom biraju devojke koje ne žele da previše krate kosu. Ako želite nešto atraktivniji izgled s vintage prizvukom onda je pravo rešenje spoj bob frizure i kratkih šiški. Još jedna atraktivna varijanta je french bob odnosno razbarušeni bob koji izgleda savršeno nesavršeno. Ključ ove frizure leži u razbarušenosti, a njegov sastavni deo su lagani talasi. Može se nositi u kombinaciji sa šiškama ili bez njih, zavisno od toga kakav oblik lica imate.

10b 6919

@vanessaevelynh

Za koju god varijantu da se odlučite, ono što je sigurno, imaćete uvek dobru frizuru i neće vam trebati mnogo vremena za stilizovanje kose. U nastavku pogledajte kako naše omiljene Instagram devojke nose bob ove sezone.

2b 6919

@bonjourjr

3b 6919

@oliviaculpo

4b 6919

@fashionindahat

5b 6919

@dualipa

6b 6919

@deborabrosa

7b 6919

@taylorlashae

8b 6919

@aimeesong

Naslovna fotografija: @xeniaadonts
Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite