34 high street komada sa šljokicama po meri novogodišnje noći

Za doček Nove godine outfiti se nekada pripremaju i nedeljama unapred, ali ako još niste odlučili šta ćete obući kad 31. decembra sat otkuca ponoć, i dalje imate vremena za brzi šoping i last minute izbor efektnog looka. Mada postoji mnogo opcija na koje možete da se oslonite, jedna od najsigurnijih varijanti i ovog puta su komadi sa šljokicama. Šarmantne šljokice jedan su od glavnih simbola novogodišnje noći, a možete ih nositi na mnogo različitih načina.

Jedan od najčešćih izbora svakako su svetlucave haljine sa kojima ćete u jednom potezu rešiti pitanje celog stajlinga, ali još bolja varijanta su top i suknja ili pantalone jer je glitter od glave do pete sasvim je u redu u najluđoj noći. Za nešto svedenije varijate možete upariti efektan svetlucavi top sa crnim pantalonama ili mini suknjom, a možete obući i pantalone sa šljokicama uz crni korset. U aktuelnoj ponudi high street brendova pronašli smo i odličan izbor suknji koje će se odlično uklopiti sa različitim vrstama topova. S druge strane, možete izabrati i obuću ili torbicu sa šljokicama.

Možda mislite da kupovina svetlucavih komada nije dobra ideja, jer ćete ih nositi samo jednom ili dva puta, međutim, trebalo bi da imate u vidu da će ovaj trend ostati aktuelan i u narednim sezonama pa ćete pred kraj svake godine imati bar nekoliko povoda da ponesete svoj omiljeni komad. Prilikom izbora vodite računa o tome da dobro funkcionišu sa ostatkom vaše garderobe i budite sigurni da će vam se kupovina višestruko isplatiti.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @darjabarannik
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top