Atraktivne midi suknje zbog kojih ćete zaboraviti na omiljene pantalone i farmerke

Mada nam zimska sezona pruža najviše mogućnosti za stilske igre i spajanje različitih slojeva i tekstura, ujedno je i najizazovnija jer nije uvek lako uklopiti sve te slojeve u kompaktnu celinu. Zbog toga neretko igramo na sigurno i biramo tople džempere i omiljene farmerke, koje ponekad zamenimo crnim ili sivim pantalonama. Međutim, kako se približava kraj sezone tako nam ova proverena formula postaje sve dosadnija i treba nam osveženje. Ovog puta pronašli smo ga u pomalo potcenjenoj midi suknji.

@slipintostyle

Iako nijedna žena neće govoriti o novoj suknji sa strašću sa kojom priča o tek kupljenoj haljini, cipelama ili torbama, reč je o jednom od najpraktičnijih komada koji se lako prilagođava različitim prilikama i aktuelan je tokom čitave godine. Svestranost midi suknje prvenstveno se krije u tome što je, baš kao i farmerke, jednostavna za kombinovanje. Tokom zimske sezone, biće dovoljno da je uparite sa toplom rolkom i dubokim čizmama i imaćete savršen stajling, što najbolje pokazuju fotografije koje gledate. Kada imate više vremena, možete kombinovati ovaj komad sa odgovarajućom bluzom i kardiganom ili finim pletivom i blejzerom, a za koju god opciju da se odličite, izgledaćete atraktivno i ženstveno.

@themirroredit

@ninasuess

U aktuelnim kolekcijama, midi suknje još jednom su zauzele važno mesto, a kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku vam donosimo naše favorite među modelima koji su dostupni na domaćem tržištu.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

 

H&M,
cena: 4.499 din.

H&M,
cena: 3.999 din.

H&M,
cena: 8.999 din.

H&M,
cena: 4.499 din.

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 8.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 8.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.

PINKO,
cena: 11.752 din.

TWINSET,
cena: 11.032 din.

 

KARL LAGERFELD,
cena: 12.445 din.

RED VALENTINO,
cena: 23.295 din.

PATRIZIA PEPE,
cena: 15.992 din.

TOMMY HILFIGER,
cena: 7.596 din.

DIESEL,
cena: 33.592 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @deborabrosa
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top