U Zari smo pronašli savršene bež pantalone, a donosimo vam i pet predloga za kombinovanje ovog komada

Kraj letnje i početak jesenje sezone idealno je vreme eksperimentisanje sa garderobom i poigravanje sa različitim materijalima i siluetama. Ovo je jedan od retkih perioda u godini kada možemo da spajamo komade koje smo nosili u sezoni na izmaku i one na koje ćemo se osloniti u narednim mesecima. U skladu sa tim, u Zari smo pronašli idealan par bež pantalona koje će biti naš glavni saveznik za odevne kombinacije tokom prelaznog perioda.

Bez obzira na aktuelne trendove, bež pantalone jedan su od onih komada koji su uvek poželjni u ženskom ormaru jer se lako uklpaju sa gotovo svim košuljama, bluzama ili topovina. Jednostavne i svestrane, one se uvek prilagođvaju prilici i mogu postati baš sve što poželimo. Potrebna vam je kombinacija za posao? Ponesite ih uz svilenu košulju. Imate pet minuta da se spremite za odlazak za kafu? Kombinujte ih sa basic majicom ili crop topom. Dodatni bonus je to što će se jednostavno prilagoditi i mnogim večernjim prilikama. U nastavku vam donosimo pet predloga za kombinovanje ovog komada.

JEDNOSTAVNO I SVEDENO

Ovo je idealan outfit za sve dnevne prilike, bilo da se radi o odlasku na posao ili na kafu sa prijateljicama.

SMART CASUAL

Ako želite da dobijete titulu najbolje obučene osobe u kancelariji, kombinujte bež pantalone sa strukiranim prslukom. Naravno, ako ovu kombinaciju nadogradite potpeticama dobićete savršen večernji outfit.

CLASSIC CHIC

Ovo je još jedna odlična opcija za odlazak na posao. Šarena košulja odličan je izbor za sve kojima su klasične bele košulje pomalo dosadile, a pritom će bež pantalonama dati potrebnu chic notu. Svakao i ovo je outfit u kome nakon posla možete da produžite u večernji izlazak.

MODERNO I EFEKTNO

Kada želite da naglasite struk, ponesite bež pantalone uz crop top. Nama se posebno dopada u paru sa ovim prugastim topom od trikotaže.

CHIC & GLAM

Kratki top sa spuštenim ramenima i pantalone sa dubokim strukom ne samo da će naglasiti vašu figuru već i seksepil. Ova kombinacija u paru sa ravnom obućom odlična je opcija za dnevne prilike kada želite da imate efektan stajling, dok je u paru sa potpeticama savršen izbor za veče.  

Tekst: Kristina Blagojević
Foto: Kristina Blagojević, Zara

Podeli

Scroll to Top