Bob je ponovo aktuelan, ali ovog puta dolazi u novom izdanju

Ako je promena frizure jedna od vaših novogodinjih odluka, a pritom niste sasvim sigurni šta biste da uradite sa svojom kosom, ovo je jedina inspiracija koja će vam biti potrebna. Iako je već dugo izvesno da će bob biti jedna od najpoželjnijih frizura za 2023. godinu, Hailey Bieber nam je definitivno potvrdila ovaj trend kada je prošle nedelje skratila svoju kosu i na društvenim mrežama podelila fotografije nove frizure iz svih uglova.
Budući da je manekenka odgovorna za prošlogodišnju opsesiju glaze donut manikirom, a potom i za trend sjajne kože, gotovo je izvesno da će takozvani boxy bob biti najtraženija frizura u narednim mesecima.

U pitanju je bob sa tupim krajevima i slojevima zbog kojih ova frizura izgleda šik bez napora, a tekstura je zagarantovana. Odličan je izbor za devojke koje imaju tanku i slabu kosu jer ne podrazumeva volumen pri korenu već na samim krajevima. Ukoliko dobro pogledate fotografije koje je Hailey podelila, videćete i da ona ima nekoliko kraćih pramenova na prednjoj strani kose, koji su odličan okvir lica a ujedno zbog njih njena frizura nema previše kockast i strog izgled.

Glavne prednosti ove frizure su to što ona dobro stoji svima, bez obzira na oblik lica i teksturu kose. Osim toga, bob uvek izgleda moćno i šik, praktično bez ikakvog truda. Kako je reč o nešto dužoj verziji, boxy bob ostavlja dosta mogućnosti za stilizovanje, ali je poenta da uvek izgleda spontano i ne preterano doterano. Da biste postigli potreban volumen bez mnogo napora, najbolje je da koristite sprej za teksturu, a ukoliko je vaša kosa potpuno ravna, zamenite ovaj proizvod slanim sprejem.

Oribe – Dry Texturizing Spray (Sephora)

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @haileybieber
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top