Crni kožni blejzer je klasik na koji se oslanjamo i ove sezone, pronašli smo najlepše modele

Postoji nekoliko modela blejzera koji su poželjni u svakom ženskom ormaru. Modele u crnoj i u drugim neutralnim bojama volimo jer ih najlakše kombinujemo sa ostatkom garderobe. Karirani i prugasti blejzeri uvek su dobar izbor kada želimo da izgledamo šik dok su oversized krojevi poslednjih godina stekli status klasika koji poseduje svaka žena. Međutim, ove sezone u našem fokusu prvenstveno su se našli modeli od kože i to u svevremenoj crnoj boji.
Crni kožni blejzer jedan je od odevnih komada koji je obeležio dekadu 90-tih pa verujemo da se mnogi od vas sećaju da smo omiljene javne ličnosti iz tog perioda, poput Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston ili Cindy Crawford često viđali u ovom komadu. One su svoje blejzere spajale sa mom jeansom, slip haljinama ili rolkama, a njihova najveća prednost je u tome što se slažu sa gotovo svim drugim odevnim predmetima.
Kada želite efektan stajling, najbolje je da ovaj blejzer uparite sa kožnim pantalonama, a odlično će funkcionisati i sa farmerkama ili kargo krijevima. Za odlazak u kancelariju možete ga kombinovati sa crnim, braon ili sivim pantalonama, ali nećete pogrešiti ni ako ga ponesete uz midi suknju ili pletenu haljinu. Naravno, kožni sako je uvek odličan izbor za večernje prilike pa ga u duhu sezone uparite sa haljinama sa šljokicama, komadima sa raskošnim perjem ili crop topovima.

Svevremene crne kožne blejzere u poslednje vreme često smo viđali i na Instagram profilima brojnih influenserki koje su uglavnom ovaj komad nosile u paru sa all black outfitima.
Ako i vi želite da unesete ovaj klasičan komad u svoj ormar, tu smo da vam olakšamo život jer smo u aktuelnoj ponudi pronašli 20 odličnih modela od prirodne i veštačke kože.

MASSIMO DUTTI,
cena: 26.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 34.990 din.
LUISA SPAGNOLI,
cena: 44.394 din.
STRADIVARIUS,
cena: 5.990 din.
STRADIVARIUS,
cena: 5.990 din.
STRADIVARIUS,
cena: 4.590 din.
STRADIVARIUS,
cena: 5.990 din.
REFORMATION,
net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tineandreaa
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top