Devet komada koje smo stavili na februarsku shopping listu

Pred nama je vikend koji će jedni iskoristiti za odmor i beg iz grada, drugi za druženje sa prijateljima, a treći za odlazak u shopping. Ako, poput nas, spadate u poslednju grupu, verujemo da će se na vašoj listi za kupovinu naći komadi u kojima ćete provesti kraj zime i početak proleća. Nedavno smo vam pisali o novim trendovima u koje se isplati uložiti novac u sezoni koja dolazi, ali pre nego što krenete u nabavku modnih noviteta, uvek je najpametnije da se obskrbite basic komadima koji će u narednom periodu biti u fokusu.
U skladu sa tim, mi smo na svoju februarsku shopping listu prvenstveno stavili vanvremenske klasike koji će činiti osnovu naših ormara u narednom periodu i svega nekoliko trendovskih komada. Među basic komadima koji će tokom prelaznog perioda biti potrebni u svakom ženskom ormaru svakako su kožna jakna i kožne pantalone, zatim bela košulja i velika torba, a kada je reč o novim trendovima, savetujemo vam da obratite pažnju na komade od tvida i maksi tesas suknje.
Nastavite da skrolujete jer vas u nastavku čekaju svi modni favoriti u koje planiramo da uložimo novac ovog meseca. Verujemo da će vam naša shopping lista biti od koristi kada budete sastavljali sopstvenu.

Kožna jakna

Iako je pred nama još nekoliko zimskih sedmica, činjenica je da uskoro dolaze dani u kojima ćemo tople bunde i kapute zameniti kožnim jaknama. Kao što smo vam pisali, ovog proleća najaktuelniji će biti bomber modeli, ali nećete pogrešiti ni sa bezvremenim bajkerkama ili kožnim mantilima.

MAGDA BUTRYM,
cena: 236.900 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 59.990 din.

Dugačka teksas suknja

Maksi dužina definitivno je jedan od glavnih prolećanih trendova, a nama se posebno dopada činjenica da su ponovo u modi duge teksas suknje. Ove praktične komade moći ćete da nosite cele godine jer, poput farmerica, odlično funkcionišu i sa zimskim i sa letnjim komadima.

MAISON MARGIELA,
farfetch.com
CALVIN KLEIN,
cena: 6.936 din.

XXL torba

Mada se ovog puta našla na listi vodećih modnih trendova, velika torba jedan je od onih aksesoara koji su potrebni svakoj ženi. U ponudi je zaista odličan izbor modela, a za koji god da se odlučite nećete pogrešiti.

MARC JACOBS,
cena: 46.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 19.990 din.

Baletanke

Baletanke su verovatno jedina ravna obuća u kojoj možemo da izgledamo elegantno i zbog toga jedan par stavljamo na shopping listu. Obratite pažnju na ponudu u Zari jer su nedavno lansirali 10-ak odličnih modela.

MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.

Prugasti džemper

Džemperi sa prugama već mesecima su na modnom radaru, a ništa se neće promeniti ni u mesecima koji dolaze. Najaktuelnije su teget-bele pruge, ali nećete pogrešiti ni sa sivim, bež ili braon varijantama.

Kožne pantalone

Kožne pantalone takođe su jedan od onih komada koji su trenutno poželjni u svakom ženskom ormaru, a nama se novi trend dopada jer se ovi komadi lako prilagođavaju najrazličitijim prilikama.

Bela košulja

Istina je da bele košulje nosimo tokom cele godine, ali nekako su nam najdraže za vreme proleća pa je ovo idealan tajming za kupovinu još jednog modela.

Bilo koji komad od tvida

Ako ste ovih dana obilazili domaće radnje, verujemo da ste primetili da su blejzeri od tvida svuda oko nas. Međutim, osim sakoa, u ponudi ćete naći i veliki broj koordinantnih setova koji su odličan izbor za kraj zime i početak proleća.

Moto čizme

Čizme u moto stilu brenda Miu Miu trenutno su jedan od najpopularnijih komada na Instagramu, a high street brendovi odavno su ponudili svoje verzije. Iako je reč o zimskoj obući, ove čizme se zapravo odlično slažu sa mini sunjama ili šortsevima koje ćemo nositi tokom proleća.

MIU MIU,
miumiu.com
MIU MIU,
miumiu.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sonialyson, @deborabrosa
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top