Ove čizme su prvi it komad u 2023. godini

Ako redovno pratite dešavanja u svetu mode onda vam je jasno da je prošla godina protekla u znaku brenda Miu Miu. Najpre su proleće obežili njihovi komadi sa spuštenim strukom, zatim smo krajem leta imali pravu pomamu za baletankama i prošivenom torbom ovog brenda, dok su zimu mnoge modne insajderke dočekale u Miu Miu džemperu sa logotipom. Iako je još uvek rano za bilo kakve prognoze za tekuću godinu, ako se po jutru dan poznaje, Miu Miu komadi biće podjednako poželjni i u narednih 12 meseci. Naime, njihove bajkerske čizme, koje dolaze u nekoliko verzija, polako postaju najpoželjniji komad među modnim influenserima, a sve prognoze govore da će pravi bum napraviti tek predstojećeg proleća.

Iako se ovaj model pojavio na tržištu još krajem leta, tek sada stiče veliku popularnost, a slični modeli već su našli svoje mesto u kolekcijama velikog broja high street brendova. Prva je očekivano reagovala Zara, koja je protekle jeseni lansira dva gotovo identična para pa su njihovi modeli trenutno na sniženju. Sličan model našao je svoje mesto u Mangovoj najnovijoj kolekciji, a svoje verzije imaju i brendovi kao što su River Islad i Free People. Na Asosu takođe možete pronaći slične modele mada smo sigurni da će bajkerke sa metalnim kopčama uskoro biti deo kolekcija svih mass brendova.
Novi trend nam se dopada jer odlično funkcioniše sa svim zimskim komadima, ali će se još bolje slagati sa prolećnim mini haljinama i suknjama ili helankama koje se polako vraćaju u modu. Ukoliko imate dovoljno veliki budžet, najbolja opcija je da priuštite sebi Miu Miu model, naravno, pod uslovom da uspete da dođete do njega jer se sve zalihe jako brzo rasprodaju. U suprotnom, u nastavku možete naći i nekoliko odličnih alternativa.

MIU MIU,
miumiu.com
MIU MIU,
miumiu.com
FREE PEOPLE,
freepeople.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @pernilleteisbaek
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top