Džemper je najvažnija stvar koja vam je potrebna na početku zime, donosimo vam vodič za kupovinu

Mada se većina naših modnih dilema trenutno vrti oko party outfita i stajlinga za najluđu noć, činjenica je da sutra i zvanično počinje zima i da će topli džemperi biti najvažniji komadi u našim garderoberima na koje ćemo se konstantno oslanjati. Oni će biti naši glavni saveznici tokom predstojećih praznika, bez obzira na to da li ćemo ih provesti na planini, u nekoj evropskoj metropoli ili ćemo ostati kod kuće. U paru sa farmerkama ili kožnim pantalonama uvek su odličan izbor za bilo koji casual izlazak dok ćemo ih u kancelariji mahom nositi uz klasične cigaret ili wide-leg pantalone. Naše omiljene blogerke ove sezone džempere često kombinuju i sa mini suknjama, kako u opuštenim dnevnim tako i u večernjim prilikama.

Topli džemperi očekivano čine okosnicu zimskih kolekcija svih brendova – od Prade i Miu Miu do Zare i H&M-a, a iako je u ponudi mnogo različitih modela i stilova, posebno su se istakli oversized krojevi u tamnim, bež i zagasitim nijansama ili sa aktuelnim prugama. Predimenzionirani modeli uglavnom su izrađeni od vune i kašmira, a njihova najveća prednost je u tome što svakom stajlingu daju potrebnu dozu šika, a pritom se u njima osećamo komforno. Naravno, nisu izostali ni retro modeli, koji često idu u paru sa pletenicama, zatim krojevi sa V izrezom koji su najprikladniji za ljubitelje nakita dok će džempere sa rolkama birati oni kojima će biti najvažnije da ih pletivo dobro ugreje.

Za koju god opciju da se odlučite nećete pogrešiti jer je novi džemper svima potreban u ovo doba godine. U aktuelnoj ponudi pronašli smo čak 45 odličnih modela različitog cenovnog ranga, a na vama je samo da izaberete odgovarajući. Nastavite da skrolujete!

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 17.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 17.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 17.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
LUISA SPAGNOLI,
cena: 23.093 din.
PATRIZIA PEPE,
cena: 25.990 din.
MAX MARA STUDIO,
cena: 35.973 din.
MAX MARA WEEKEND,
cena: 17.493 din.
THOM BROWNE,
mytheresa.com
DOROTHEE SCHUMACHER,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @filis_pina, H&M
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top