Fashion garden: Uzbudljiva kampanja za proleće/leto 2016.

Najpoznatiji regionalni multibrand concept store „Fashion&Friends“ predstavio je kampanju za proleće/leto 2016. pod nazivom „Fashion garden“. U centru pažnje su najlepši „izdanci“ modne ponude, u kombinaciji sa preovlađujućim trendom sezone – cvetnim printom, ali i jarkim bojama koje unose život i naglašavaju seksepil i zavodljivost modela koji podražavaju mladalački duh kolekcija. Kampanju je ovekovečio beogradski fotograf Miloš Nadaždin, a glavne zvezde su modeli agencije Fox.

1ff 29216

U kampanji su prikazani must have komadi brendova iz „Fashion&Friends“ ponude kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Liu Jo, Levi’s, Scotch&Soda, Calvin Klein, Timberland, Levi’s, NZA New Zealand i drugi.

3ff 29216

Univerzalna modna deviza koje bi trebalo da se pridržavamo i u sezoni proleće/leto 2016. glasi – Mix & Match odnosno kombinovanje modela, brendova, krojeva i boja na način da najbolje reflektuju vaš slobodan duh, pozitivnu prirodu, druželjubivost, buntovnički stav, seksepil i želju da budete deo trendy dešavanja.

2ff 29216

4ff 29216

5ff 29216

Foto: Miloš Nadaždin
Šminka: Mina Abramović
Frizura: Đuka
Styling: Fashion&Friends
Modeli: Ivana Mastilović i Vladimir Roksandić (Fox models)

Podeli

Scroll to Top