H&M je lansirao Studio mini capsule kolekciju za letovanje, koja je od sutra u prodaji

H&M sa ponosom predstavlja Studio mini capsule kolekciju za plažu koja je izrađena od regenerativno uzgajanog pamuka

Jedan od omiljenih high street bredova predstavio je danas H&M Studio mini letnju capsule kolekciju odeće za plažu koja je izrađena od regenerativno uzgajanog pamuka. Ova mini kolekcija sastoji se od malog broja mudro izabranih komada, koji su osmišljeni tako da sa njima možete da odete na plažu a da potom produžite na večeru ili u šetnju. Svaki komad napravljen je od Regenerative Organic Certified® pamuka, a kolekcija će biti dostupna na internet stranici hm.com od 4. jula.

Glavni komad ove mini kolekcije je maxi haljina sa cvetnim aplikacijama koje stvaraju taktilan, ali i delikatan efekat. Slična po silueti je i crna maxi haljina koja se blago širi. Tu su i dva kaftana pogodna za plažu – kratki sa crno-belim printom i dugi od slojevite i prozirne bele tkanine. Kolekciju čine još i top i široka suknja koji su ukrašeni apstraktnim aplikacijama u zagasitoj nijansi kajsije.

Regenerative Organic Certified® pamuk od kog su izrađeni svi komadi uzgaja se bez upotrebe veštačkih pesticida ili đubriva i ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO). Uzgajanje Regenerative Organic Certified® pamuka fokusira se na dobrobit životinja, obnavljanje zemljišta i poboljšanje života poljoprivrednika.

– Ovom capsule kolekcijom želeli smo da stvorimo lako nosive letnje kombinacije koje vas mogu odvesti direktno sa plaže na piće i večeru na otvorenom. Svestranost i trajnost su ključni za naš dizajnerski tim, pa su oni odlučili da stvore ultimativnu letnju haljinu od visokokvalitetnog pamuka, koju će naši kupci voleti iz godine u godinu – rekla je Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerka ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

Tekst: INJournal magazin
Foto: H&M

Podeli

Scroll to Top