Imamo 17 odličnih predloga za razigrani letnji manikir

Šta jasnije poručuje leto nego sveže urađen manikir u jarkim ili neon bojama? Mada je poslednjih sezona clean manikir imao svoj trenutak, sa dolaskom prvih toplih dana pravila igre se menjaju. Verujemo da ćete se složiti sa nama da leto nije leto bez razigranih boja na noktima, bilo da je reč o manikiru ili pedikiru. Smele nijanse plave, narandžaste ili zelene jedan su od glavnih simbola najtoplijeg doba godine, a ništa se neće promeniti ni ovog puta. O najpoželjnijim koloritima za pedikir već smo vam pisali, a sada stavljamo akcenat na razigrani letnji manikir i najaktuelnije nail art trendove. Naš save folder već je prepun fotografija sa svežim idejama, zato nastavite da skrolujete. U nastavku vas čeka inspiracija za narednu posetu salonu.

Ako postoje boje koje je poželjno upariti samo tokom leta, to su svakako fuksija i crvena. Ovaj simpatični dizajn Betine Goldstein nam se posebno dopada jer je efektan, ali tek na drugi pogled.

Za one koji imaju duge nokte i vole upečatljive boje, puzzle slagalica može biti odlično rešenje. Naravno, samo ukoliko dolazi u bojama sladoleda.

Na prvi pogled ovo je sasvim običan manikir u vreloj narandžastoj nijansi, ali ako pogledate malo bolje, videćete da je u pitanju francuski manikir sa tankom linijom u tamnonarandžastoj boji.

Harriet Westmoreland definitivno je jedna od najuticajnijih manikirki na Instagramu, a prepoznatljiva je po svojim minimalističkim radovima. Ovo je njena verzija francuskog manikira za leto i nama se baš dopada.

Ovo je jedna od naših omiljenih varijanti za leto. Svetlozelena boja u paru sa negative space manikirom na pojedinim noktima je sve što nam treba u narednim mesecima.

Iako ovoliko šareni nokti mogu biti mač sa dve oštice, s obzirom na to da je reč o decentnim akcentima u neon nijansama, prošli su naš test. Ova varijanta može biti odličan izbor tokom letovanja.

Još jedna opcija za minimalistički french manikir u izvedbi Betine Golstein. Ovog puta u pitanju je spoj narandžaste i bele boje.

Jednostavno, a opet tako efektno. Jarko roze boja na srednje dugačkim noktima večiti je letnji trend kome se vraćamo i ove sezone.

Ako imate srednje dugačke nokte, ovo je još jedna odlična opcija. Francuski manikir u bojama sladoleda, pri čemu je svaki nokat u drugoj nijansi, kao stvoren je za vrele letnje dane.

Možda ste mislili da nokti u različitim bojama više nisu u modi, ali razmislite još jednom. Ukoliko se odlučite za ombre efekat u bojama leta, mogu itekako izgledati cool.

Postoji mnogo razloga zbog kojih volimo ovaj manikir. Pre svega ljubitelji smo grafike na noktima, potom su nas oduševile obe nijanse zelene boje, i na kraju, volimo i činjenicu što je u pitanju negative space opcija koja može znatno produžiti vreme između dve posete salonu.

Želite klasiku? Birajte lak u koralnoj boji. Ova nijansa svakako je jedan od večitih simbola leta sa kojom ne možete da pogrešite.

Ukoliko želite da eksperimentišete ovog leta, možda će vam se najviše dopasti upravo ovaj predlog. Bela osnova u kombinaciji sa neon šarama sigurno neće proći nezapaženo.

Dvostruki french u bojama leta odlična je opcija za one koji žele da na suptilan način istaknu svoje nokte.

Talasi na noktima aktulni su već godinu dana, a ovu jednostavnu opciju možete i sami rekreirati.

Neon kolorit u kombinaciji sa ombre efektom svakako ne mogu biti loš izbor tokom letnjih dana. Ako su vam ovi nokti suviše šareni, možete isprobati varijantu sa jednom ili dve boje.

Kao što smo vam već rekli, volimo grafički manikir naročito kad dolazi u razigranim bojama. Zato nam je ovo jedna od najdražih varijanti sa liste.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @thehangedit
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top