Jessica Alba i Jennifer Meyer dizajnirale idealan komad nakita za Dan zaljublejnih

Ukoliko još niste sastavili vašu listu želja za Dan zaljubljenih, ovo je idealno mesto za vas. Jedna od omiljenih svetskih glumica, a uz to i dama sa istančanim ukusom Jessica Alba udružila je svoju kreativnost sa uspešnom dizajnerkom trendi nakita Jennifer Meyer. I dobili smo sjajan rezulatat. Dve dame kreirale su kapsula kolekciju ogrlica sa privescima u obliku srca koje su idealan poklon svakoj ženi za popularni Valentine’s Day.
– Jessica je idealna osoba za dizajn nakita jer ima veoma specifičan ukus i tačno zna šta želi – rekla je Jennifer o saradnji sa holivudskom zvezdom.
Ogrlice koje su dve dame dizajnirane izrađene su od dvadesetčetvorokaratnog zlata i ukrašene rubinima i drugim dragim kanjem tako da je njihova cena u rasponu od 300 do 1000 dolara. Sav prihod od prodaje ovog nakita ide u dobrotvorne svrhe tačnije namenjen je za finansiranje istraživanja u borbi protiv AIDS-a. Cilj Jessice i Jennifer jeste da na ovaj način ukažu i na problem da je sve više dece koja se rađaju pozitivna na HIV virus i da se svim snagama treba truditi da se taj problem iskoreni.
– Srce je simbol koji je univerzalan i svi ga vole. A mi na ovaj način želimo da pomognemo da svako dete dobije šansu za život – naglasila je Alba.

2p jao 4215

1p jao 4215

Podeli

Scroll to Top