Kitchig minđuše kao najpoželjniji asesoar sezone

Svaka odevna kombinacija svoju pravu stylish notu dobija tek kada joj dodate odgovarajući nakit. Zbog toga smo u potrazi za moćnim asesoarima spremni da odemo daleko, a jedan od regionalnih brendova koji se izdvaja originalnim i kvalitetnim komadima jeste Kitchig. O nakitu koji dizajnira umetnica Jadra Brkić već smo vam pisali (ovde, ovde i ovde), a sada vam predstavljamo novu kolekciju zanimljivih minđuša koje će savršeno upotpuniti svaki outfit. Uz već dobro poznate modele od perli, dizajnerka nam je ovog puta pripremila i novine u vidu minđuša od prirodnog drveta.

1k 1917

– U poslednje vreme posvetila sam se izradi nakita od drveća koje pripada mojoj porodici. Reč je o smokvama, maslinama i trešnjama. Iako su moje minđuše od perli, i dalje, najpopularnije, u želji da ne budem dosadna odlučila sam da u svoju ponudu uvrstim nešto novo i drugačije. Svaki komad izrađujem sa mnogo ljubavi i mislim da je u tome ključ uspeha. Ove godine, moj nakit stigao je i do Rusije, a ponela ga je tamošnja pevačica i glumica Anna Sedokova koja tvrdi da je oduševljena svim modelima na šta sam jako ponosna.

3k 1917

Nakon ovog velikom uspeha, Jadra je, osim novina u izboru materijala, odlučila da uvede još jednu izmenu. Za potrebe fotografisanja njene nove kolekcije sama se našla u ulozi modela i, kao što možete videti na fotografijama, odlično se snašla na novom zadatku.

2k 1917

– Moram da priznam da nije bilo lako, ali mi se proces fotografisanja dopao. Čak sam odlučila da sama napravim jedan outfit od kožnih resa što je bio dodatni izazov. Zahvaljujući divnoj krojačici Ireni moja ideja lako je materijalizovana i nastala je zanimljiva kreacija za koju sam dobila niz odličnih komentara. Prijateljica Jelena pomogla je da šminka na setu bude besprekorna dok je moja drugarica Ana bila zadužena za frizuru. Jako nam je bilo lepo na slikanju što se verujem odrazilo i na fotografije.

4k 1917

5k 1917

6k 1917

Sve komade Jadre Brkić možete pronaći i poručiti preko Instagram profila @kitchig_jewelry.
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top