Klasične letnje kombinacije koje ćemo nositi i ove godine

Već je izvesno da će aktuelno leto obeležiti kargo suknje i bermude, haljine sa cvetnim detaljima i bandeau topovi, međutim, to ne znači da ćemo se odreći klasičnih komada i kombinacija koji su savršena osnova svakog garderobera. Naprotiv, čak se i dešavanja u modnom svetu poslednjih sezona kreću u tom pravcu da motivišu žene da na početku svake sezone stvore sopstvenu capsule kolekciju sa basic odećom, koja se lako kombinuje i međusobno i sa trendovskim komadima. To je to jedini siguran način da u širokom luku izbegnete one grozne nemam šta da obučem situacije.
Imajući to u vidu, odlučili smo da napravimo listu naših omiljenih letnjih kombinacija koje nosimo iz godine u godinu, a sa kojima nema greške. U pitanju su outfit predlozi sastavljeni isključivo od klasičnih komada koje svaka žena ima u svom garderoberu i čija se kupovima uvek isplati. Nastavite da skrolujete.

Teksas šorts i majica

Ako postoji jedna kombinacija kojoj se vraćamo svakog leta, to je svakako ova. Teksas šorts i majicu volimo da nosimo i u gradu i na plaži, a iako je mahom reč o casual outfitu, na fotografiji iznad imamo priliku da vidimo da može da izgleda itekako uglađeno.

Ključni komadi

MASSIMO DUTTI,
cena: 7.590 din.

Bela majica i slip suknja

Možda su ove sezone najaktuelnije mini i maksi suknje, ali je slip suknja midi dužine i dalje poželjna u svakom ženskom ormaru. Verujemo da o ovoj vanvremenskoj kombinaciji ne moramo mnogo da govorimo, a pogodna je za bukvalno svaku dnevnu priliku.

Ključni komadi

MASSIMO DUTTI,
cena: 3.990 din.

Crno-beli svet

Crna majica na bretele i bele pantalone od lana takođe su par sa kojim nema greške. Ovu outfit formulu volimo zato što je toliko jednostavna, a opet tako šik.

Ključni komadi

Bela haljina i japanke

Bela haljina večiti je simbol leta, a iako možete da je nosite uz bukvalno bilo koji par obuće, nama se posebno dopada u paru sa japankama. U duhu nove sezone, birajte maksi haljine i crne japanke.

Ključni komadi

Atlet majica i farmerke

Ovo je definitivno kombinacija koju svi volimo da nosimo na početku leta, a osim što uvek izgleda atraktivno, volimo je i zato što se lako prilagođava i dnevnim i večernjim varijantama.

Ključni komadi

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @maryljean, @clairerose
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top