Komade ovog high street brenda poslednjih dana najčešće gledamo na Instagramu

Ako pitate članove naše redakcije šta se nalazi na našoj listi želja za proleće, najviše mesto svakako bi zauzeli Miu Miu suknja spuštenog struka, Nensi Dojaka top i Fendi torba. Međutim, iako se nadamo da će naše želje biti ispunjene, činjenica je da ćemo najveći broj komada i ove sezone kupovati u radnjama high street brendova. Omiljena nam je svakako Zara, ali postoji još jedan španski brend čiji su komadi konstantno na našem radaru. Naravno, u pitanju je Mango.
Iako su još pre više od dve godine radnje ovog brenda zatvorene na našem tržištu, i dalje imamo mogućnost online kupovine, a kupljeni komadi stižu na kućnu adresu u svega nekoliko dana. Za one koji ne znaju, dostava za narudžbine ispod 9.000 dinara naplaćuje se 850 dinara, a iako porudžbine stižu iz Španije, ne podležu carini.

Inspiraciju da pregledamo aktuelne novitete brenda Mango ovog puta dale su nam influenserke, koje poslednjih dana sve češće nose njihove komade. Na profilima Jen Azoulay, Monikh Dale i još nekoliko influenserki videli smo nekoliko odličnih stajlinga sa komadima iz Manga, zbog kojih smo odlučili da pogledamo novu kolekciju brend. Naš utisak je da je reč o jednoj od najboljih prolećnih kolekcija među high street brendovima, a već smo izabrali i svoje favorite.

NAŠI FAVORITI

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @jen_wonders
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top