Kožni blejzer trenutno je potreban u svakom ormaru, imamo najbolje modele

Postoji nekoliko modela blejzera koji su poželjni u svakom ženskom ormaru. Modele u crnoj i u drugim neutralnim bojama volimo jer ih najlakše kombinujemo sa ostatkom garderobe. Karirani i prugasti blejzeri uvek su dobar izbor kada želimo da izgledamo šik dok su oversized krojevi poslednjih godina stekli status klasika koji poseduje svaka žena. Međutim, ove sezone u našem fokusu prvenstveno su se našli modeli od kože, koji su jedan od vodećih prolećnih trendova.
Kožni blejzer jedan je od odevnih komada koji je obeležio dekadu 90-tih pa verujemo da se mnogi od vas sećaju da smo omiljene javne ličnosti iz tog perioda, poput Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston ili Cindy Crawford često viđali u ovom komadu. One su svoje blejzere spajale sa mom jeansom, slip haljinama ili rolkama, a njihova najveća prednost je u tome što se slažu sa gotovo svim drugim odevnim predmetima.
Kada želite efektan stajling, najbolje je da ovaj blejzer uparite sa kožnim pantalonama, a odlično će funkcionisati i sa farmerkama ili kargo krojevima. Za odlazak u kancelariju možete ga kombinovati sa wide-leg pantalonama, ali nećete pogrešiti ni ako ga ponesete uz midi suknju. Naravno, kožni sako uvek je odličan izbor za večernje prilike pa ga u duhu sezone uparite sa bodikon haljinama ili crop topovima.

Svevremene kožne blejzere u poslednje vreme često smo viđali i na Instagram profilima brojnih influenserki koje očekivano uglavnom biraju crne modele i nose ih u paru sa all black kombinacijama, ali smo imali priliku da ih vidimo i u odelima od kože.
Ako i vi želite da unesete ovaj klasičan komad u svoj ormar, tu smo da vam olakšamo život jer smo u aktuelnoj ponudi pronašli 20 odličnih modela od prirodne i veštačke kože.

MASSIMO DUTTI,
cena: 34.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 34.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 34.990 din.
NANUSHKA,
mytheresa.com
SAINT LAURENT,
mytheresa.com
BOTTEGA VENETA,
mytheresa.com
FRANKIE SHOP,
mytheresa.com
STRADIVARIUS,
cena: 4.990 din.
STRADIVARIUS,
cena: 6.590 din.
STRADIVARIUS,
cena: 10.990 din.
STRADIVARIUS,
cena: 4.590 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @josefinehj, @aimeesong
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top