Nova Diesel Denim kolekcija pomera granice mogućeg

Pikaso i slikarstvo. Šekspir i književnost. Diesel i denim. Možete li uočiti zajedničku crtu? U pitanju su majstori svojih zanata. Poput najvećih slikara i najprofilisanijih pisaca, Diesel se posvetio pomeranju granica u tradicionalnim veštinama kako bi stvorio nove okvire u modnoj industriji. Moderan dizajn kroz različite umetničke tehnike uz dodavanje detalja koji daju ekskluzivan izgled, od denima je napravio umetničko delo.

1p d 11315

Kao za prava remek dela, i za ove farmerke potrebno je nekoliko dana da budu kompletirane. Gradacija od svetlijih ka tamnijim, posebni tretmani platna od takozvanog hand-ripped i distressed, ispranih efekata, do posebnog beljenja – tehnike su koje su stvorile paralelni denim univerzum. DNA kolekcija sadrži nova pranja svake sezone – najhrabrije inovacije koje samo Diesel team može da osmisli.

2p d 11315

Od DNA stiže ženski skinzee, skinny blajhani denim sa pojasom od kontrastnog plavog džinsa. Donji i gornji deo su posebno urađeni, ali zajedno tretirani posebnim kamenovanjem i izbeljivanjem. Blue Eyecons linija za muškarce donosi Krayver model, jenas za koji je potrebno četiri dana za izradu. Dvoslojna tkanina i jedinstveni plavi efekat, te poseban tretman platna daju neuobičajeni 3D vintage efekat novom modelu. Ove sezone, linija Essentials nam predstavlja sandy model, koji će postati omiljeni komad svih dama. Čist, minimalistički versatile jeans, sandy je dostupan kao skinny i u kroju ravnih nogavica. Vrlo je udoban zahvaljujući neverovatnoj mekoći platna.

3p d 11315

Denim Atelier, Dieselov nadaleko poznati denim, inspirisan je slikarskim tehnikama ove sezone. Iznošeni i efekti razmazane boje, pruge nalik onima na radničkim kombinezonima, u njihovoj interpretaciji izgledaju vrlo artistički i stylish. Denim je ručno cepan i bojen nanošenjem nekoliko slojeva boje a višeslojna tkaknina pruža efekat pačvorka.

4p d 11315

Nova denim kolekcija brenda za sezonu proleće/leto 2015. dostupna je u prodavnici DIESEL u Beogradu – Ušće shopping centru kao i u multibrand prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Podeli

Scroll to Top