Nova kolekcija brenda Replay stigla je u beogradske radnje

Početkom februara u radnjama prestižnog italijanskog brenda Replay stigla je nova kolekcija koja nam donosi i nove trendove sezone. Modele za proleće/leto 2015, prati i set umetničkih fotografija čiji je autor mladi italijanski modni fotograf Giampaolo Sgur. Ovaj umetnik uspeo je da stvori još jednu u nizu Replay kampanja koja u pravom smislu prezentuje DNK ovog fashion branda. Iako mlad, zahvaljujući svom talentu i kreativnosti Giampaolo Sgura već uživa veliki ugled i priznanje svetskih modnih brandova i magazina.
On je odlučio da uradi seriju crno-belih fotografija koje su podjednako moderne i vanvremenske, a opet jednostavne i upečatljive. Jeans u ovom slučaju „igra glavnu ulogu“ i to u kombinaciji sa cool i edgy urbanim odevnim predmetima.
Nova lica kampanje su Ruskinja Anna Selezneva i Britanac Isaac Carew. Anna je imala zadatak da predstavi Replay ženu koja je jaka, upečatljiva i ženstvena, dok je Isaac odabran kako bi otelotvorio hrabar i buntovan duh Replay muškarca, u kom se susreću nekonvencionalnost i čista elegancija.

1p rp 11215

4p rp 11215

3p rp 11215

2p rp 11215

Podeli

Scroll to Top