Nova shopping oaza u Splitu: Otvoren Fashion&Friends store

U splitskom „City Centeru One“ otvoren je Fashion&Freinds store, omiljeno modno odredište svih ljubitelja modernog dizajna i besprekorne elegancije. Bogata ponuda renomiranih brandova Replay, Liu Jo, Guess, Hilfiger Denim, New Zealand Auckland, Calvin Klein i Gaudi nesumnjivo će osvojiti sve poklonike autentične elegancije i savršeno uravnoteženog stila. Ovde će svaka žena i muškarac zadovoljiti svoju estetsku potrebu i pronaći odeću i obuću u kojoj će izgledati moderno i osećati se udobno. Od jeseni, ponudu Fashion&Friends store-a obogatiće i atraktivne kolekcije brandova Premiata, Mou i Colors of California.

1p ff 3715

Drugi splitski Fashion&Friends store prostire se na tri stotine kvadratnih metara i nesumnjivo će postati prvi izbor svih Splićanki i Splićana koji se u svom kreiranju odevnih kombinacija vode vrhunskim kvalitetom materijala i izvanrednom finoćom izrade. Novootvorena modna oaza u shopping je privukla i brojna poznata lica, među kojima su i Giuliano, Lovro Kalinić, Anamarija Asanović, Marina Fernandez, Monika Sablić i Tomislav Ćubelića.

2p ff 3715

Asortiman Fashion&Friends storea objedinjuje neke od najuspešnijih brandova današnjice. Vrhunske tkanine, besprekorne siluete, upečatljivi detalji i preciznost izrade prepoznatljive su karakteristike svih kolekcija u Fashion&Friends ponudi, zbog čega se s punim pravom nazivaju bezvremenskim klasicima. Očaravajuće kolekcije obuhvataju linije ekskluzivne odeće, obuće, torbi i neizostavnih modnih dodataka. Nakon radnji u Zagrebu, Splitu i Rijeci, novo širenje Fashion&Friends mreže u Splitu svedoči o popularnosti srpskog multibrand koncepta koji prestižnim brandovima i inovativnim interijerima ne prestaje osvajati publiku širom Hrvatske, ali i regiona.

Giuliano
Giuliano
Tomislav Rubelić
Tomislav Rubelić
Monika Sablić
Monika Sablić

Podeli

Scroll to Top