Novi beauty proizvodi koje vredi testirati u 2015. godini

Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka bila da ćete se u 2015. više posvetiti sebi, a to obično počinjemo tako što se najpre pozabavimo svojim izgledom, imamo srećne vesti za vas. Prestižne svetske kozmetičke kuće pripremile su mnogo novih beauty proizvoda koji vas mogu učiniti lepšim i izazovnijim, a mogu se naći na policama kozmetičkih radnji širom sveta još od prvog januara. Mnogi stručnjaci već su imali priliku da isprobaju ove preparate, a za vas smo izdvojili šest novih proizvoda koji su dobili najviše pozitivnih kritika.

1p nbp 7115

1. Ovaj proizvod sadrži koncentrovanu hijaluronsku kiselinu, a sa novim aplikatorom njegova upotreba je umnogome olakšana. Uz pomoć moćnog seruma poboljšaćete hidrataciju kože i sprečiti gubitak volumena u predelu oko očiju, usana i na obrazima.

2p nbp 7115

2. Ovaj puder u dve nijajnse osmišljen je tako da lako možete da napravite konture svom licu odnosno da svetlom nijansom istaknete željene delove, a tamnijom prekrijete nedostatke.

3p nbp 7115

3. Zaboravite na ispucale uste uz ove nove uljane balsame koji su bogati ekstraktima šljive, jojobe i lešnika. Kada ih nanesejak-topi ute dobićete efekat zdravih i sjajnih usana.

6p nbp 7115

4. Uz pomoć ove maskare koja u sebi sadrži arganovo ulje vaše trepavice će izgledati gušće i sjajnije, a velika prednost je i što se veoma lako nanosi.

4p nbp 7115

5. Iz Diorove radionice stigla je nova paleta koja sadrži matirajući korektor, ružičasta rumenila, crni ajlajner, dve nijanse senke u boji lešnika i nude ruževe. Savršena je za dnevni make-up.

5p nbp 7115

6. Nova Redken formula ojačaće vašu kosu i uz pomoć nje ćete shvatiti da nije potrebno šišati se jednom mesečno već se odlazak kod frizera može i odložiti.

Podeli

Scroll to Top