Osam letnjih trendova koje već sada možete kupiti u Zari

Postoji mnogo brendova koji su konstantno na našem radaru, ali kada nam je potrebno instant osveženje garderobe pred početak nove sezone, Zara se uvek nameće kao najbolja adresa za brzu kupovinu. Španski brend odavno je prepoznatljiv po tome što kupcima isporučuje najaktuelnije trendove što je jedan od glavnih razloga zbog kojih ga volimo. Tako su se u trenutnom asortimanu već našli neki od vodećih letnjih trendova i komada, koji će u sezoni koja dolazi biti potrebni u svakom ženskom ormaru.

Ako vas zanima šta je ovog puta na meniju, za početak ćemo vam reći da imaju odličnu ponudu koordinatnih setova koji su savršeni za kraj proleća dok ćete kad dođe leto moći da ih nosite tokom večernjih izlazaka. Blejzeri u svetlim nijansama takođe će osvežti svaki prolećni garderober, a izgledaće idealno u paru sa farmerkama i belom majicom. Svakako biće vam potrebni i u mesecima koji dolaze svaki put kada imate važan poslovni sastanak ili tokom prohladnih večeri. Osim uz farmerke, sakoe možete nositi i u paru sa popularnim wide-leg pantalonama, čija je ponuda u Zari takođe impresivna. Za oko su nam zapale i torbice sa perlama koje odišu letnjom atmosferom, kao i ravne sandale u camel boji koje ovaj brend tradicionalno ima u svojoj ponudi. Nastavite da skrolujete kako biste videli 25 komada iz osam kategorija, za koje verujemo da zaslužuju pažnju.

KOORDINANTNI SETOVI

Ako se pitate da li vam je potreban koordinantni set, mi verujemo da je odgovor potvrdan. U odličnoj ponudi najviše nam se dopao tirkizni model od pletiva koji je idealan za kasno proleće, ali ćete moći da ga nosite i tokom leta. Naš drugi favorit je rupičasti set u braon boji za koji nam se čini da je odlična opcija za odlazak na plažu, ali ga možete nositi i u gradu.

CROCHET

Ovo će biti treće leto zaredom da nam se heklani motivi nameću kao jedan od vodećih trendova. Mi ove komade volimo jer uglavnom dolaze u paru sa razigranim bojama i odišu letnjom atmosferom. Ukoliko već niste, obavezno nabavite bar jedan komad, bilo da je u pitanju top, haljina ili koordinantni set.

TORBICE SA PERLAMA

Još jedan komad koji definitivno odiše letnjom atmosferom! Dok smo tokom zime uglavnom birali torbice sa šljokicama i kristalima, u narednim mesecima ćemo se okrenuti perlama. Razigrani modeli idealni su za sve dnevne i večernje prilike, a s obzirom da im je cena pristupačna, kupovina će vam se sigurno isplatiti.

BELA HALJINA

Nijedan komad ne govori tako glasno leto kao što je to bela haljina. Ovaj odevni predmet svakako je poželjan u svakom ženskom ormaru, a s obzirom na to da je ponuda zaista odlična, lako ćete naći model koji vam najviše odgovra.

WIDE-LEG PANTALONE

Pantalone sa širokim nogavicama aktuelne su već nekoliko sezona, a nakon što smo u prethodnom periodu uglavnom birali crne i sive modele, vreme je da se okrenemo nešto razigranijim bojama.

CAMEL SANDALE

Već smo vam pisali o tome da camel sandale uvek izgledaju prefinjeno i skupo, bez obzira na cenu, a Zara tradicionalno ima odličnu ponudu ravnih modela u ovoj boji. Mi smo izdvojili tri komada, a na sajtu vaš čeka još impresivnih modela.

PATCHWORK

Patchwork je jedan od mikro trendova koji već nose mnoge ikone stila, a modne prognoze govore da će njegova popularnost rasti u narednim mesecima. Ako vam se trend dopada, poneseti ga pre nego što to urade svi ostali.

LANENI BLEJZER

Laneni blejzer u svetlim nijansama svakako je poželjan u svakom ženskom ormaru tokom leta, a kao što smo vam rekli, već sada će unaprediti mnoge vaše odevne kombinacije.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Zara

Podeli

Scroll to Top