Ove boje lakova za nokte nosićemo sve do leta

Ostalo je još samo devet dana do početka proleća, a ako nas pitate, ne postoji bolji način da zakoračimo u novu sezonu od raskošnog manikira u nekoj od trenutno aktuelnih nijansi. Predstojeće proleće očekivano će nam doneti i nove trendove u svetu manikira, a ono što nismo očekivali jeste da će pink boja na noktima imati it status u mesecima koji dolaze. Ovu boju poslednjih dana konstantno gledamo na profilima nekih od najpopularnijih svetskih manikira, a sve prognoze govore da će potražnja za ovom nijansom samo rasti. Naravno, iako će biti vodeći, ovo neće biti jedini trend pa verujemo da će i oni koji ne vole barbiecore estetiku naći nešto za sebe. Ono što je takođe izvesno jeste da ćemo se polako oprostiti od razigranih nail art trendova i vratiti se dobroj staroj klasici odnosno jednobojnom manikiru, koji može biti jednako uzbudljiv.
Nastavite da skrolujete jer vas čeka pregle svih najaktuelnijih boja.

Srebrni manikir

Futuristička srebrna boja na noktima najbolji je dokaz da nokti u jednoj boji ne moraju da izgledaju ni dosadno ni očekivano. Ovo je odlična opcija za sve koji vole upečatljiv manikir i one koji žele da izbegnu jarke i intenzivne boje koje obično nosimo tokom proleća.

Nude

Istina je da su nokti u neutralnoj nijansi večiti trend, ali ovog proleća nosićemo ih malo češće nego inače. Fotografije i snimci nude manikira već su preplavili Instagram i TikTok, a trenutno je najaktuelnija prljavobela nijansa. Svakako, nećete pogrešiti ni sa bojom kože ili sa nekom od bebiroze varijanti.

Raskošna narandžasta

I ova boja je već nedeljama konstantno prisutna na Instagramu i TikToku, a mi je volimo jer popravlja raspoloženje. Narandžasti nokti savršen su način da unesete dodatnu dozu optimizma u svoju svakodnevicu, posebno ako se odlučite za neon verziju.

Biserni manikir

I dalje nas ne napušta trend hromiranih noktiju, koji je obeležio celu prošlu godinu, ali ovog puta dolazi u nešto svedenijem izdanju. Tako će neutralne boje na noktima sa bisernim sjajem ostati aktuelne i predstojećeg proleća. Nama se ovaj trend dopada jer je dovoljno neutralan da možemo da ga nosimo svaki dan, a opet i dovoljno elegantan za specijalne prilike.

Barbiecore pink

Dok smo prošle godine obožavali pink odeću i šminku, ovog proleća nosićemo manikir u barbie roze nijansi. Kao što smo rekli na početku teksta, ovo će definitivno biti najpoželjniji trend koji će obeležiti prolećnu sezonu.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @kadyis
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top