Ovog meseca na Netflixu nas očekuju neke od najuzbudljivijih premijera

Znamo da su većinu vas prve letnje vrućine izmamile napolje i da vreme najradije provodite izvan svoja četiri zida, ali tropske temperature mogu biti i naporne i iscrpljujuće, pa će uskoro mnogi rashlađenje potražiti ispod klime u sopstvenom domu. Jedan od boljih načina da se zabavite kod kuće svakako je bindžovanje kvalitetnih serija, koje vas mogu odvesti u daleka vremena i na mesta gde niste bili. Ovog meseca na Netflixu nas čekaju brojni uzbudljivi noviteti, a mi vam u nastavku predstavljamo naše favorite.

STANGER THINGS
IV sezona, 2. deo
Premijera: 1. jul

Fanovi Stranger Thingsa čekali su skoro dve godine četvrtu sezonu, ali se strpljenje isplatilo. Poseban šarm novoj sezonu dao je naš Nikola Đuričko, koji je maestralno odigrao ulogu Rusa Yurija, zbog čega je serija na našim prostorima stekla još veću popularnost. Oni koji su pogledali prvih sedam epizoda četvrte sezone znaju da je u pitanju najkompleksnija priča do sada, sa nekoliko radnji koje se uporedo odvijaju, a iz Netflixa najavljuju da će sve priče u poslednje dve epizode IV sezone dobiti epilog. Zanimljivo je da prva epizoda drugog dela traje sat i po, a druga čak dva i po sata, što je čini najdužom epizodom bilo koje serije u istoriji!

HOW TO CHANGE YOUR MIND
Premijera: 12. jul

Mini serija od četiri epizode vodi nas kroz istoriju upotrebe psihodeličnih supstanci, poput LSD-a, MDMA-a, psilocibina i meskalina, prikazujući šta mogu da nas nauče o svesti, smrti, zavisnosti, depresiji i transcedeciji. Inspirisana je istoimenom bestseler knjigom Michaela Pollana iz 2018. godine.

D.B. COOPER: WHERE ARE YOU?!
Premijera: 13. jul

Ovo je još jedna mini serija sa četiri epizode. U pitanju je dokumentarac o čoveku koji se predstavio kao D.B. Cooper, a koji je 1971. godine iz putničkog aviona Northwest Airlinesa ukrao 200.000 dolara i pobegao padobranom. I dan-danas njegov identitet i sudbina ostali su misterija.

PERSUASION
Premijera: 15. jun

O seriji Persuasion smo vam već pisali, a verujemo da je ovo jedan od najisčekivanijih naslova među ženskom populacijom. U pitanju je serija nastala po manje poznatom romanu Jane Austen, koji je ujedno i poslednji roman koji je spisateljica završila. Glavna junakinja ove drame je Anne Elliot, čiji lik tumači Dakota Johnson. Ona je zrela i pametna devojka, koja se zaljubljuje u Fredericka Wentwortha (Cosmo Jarvis), pomorskog oficira bez imetka i plemenitog porekla. To, međutim, ne odgovara njenoj porodici pod čijim uticajem Anne raskida veribu. Osam godina kasnije, Frederick se vraća u njen život, a njihova ljubav dobiće drugu šansu.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top