PREMIATA: Poznati brend italijanskih patika na našem tržištu

Spremite se da u ovo proleće sigurno zakoračite u trendy patikama, jer na naše tržište stiže moćan italijanski brend PREMIATA. Generalni distributer ovih proizvoda za Srbiju i Crnu Goru je jedna od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Linije muških Premiata patika za sezonu proleće/leto 2015. od sredine aprila biće deo ponude multibrand concept store-a FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Premiata patike su mala remek dela koja brišu granicu između vrhunskog dizajna i minimalističkog izraza. Svaki model kombinuje Premiata style sa najboljim tehničkim karakteristikama sportske obuće, pre svega lakoću. Premiata snekaers se distribuiraju samo u najboljim prodavnicama u Italiji i širom sveta. Od 1885., „znanje“ je vodilo razvoj proizvoda. Zanatska izrada pod etiketom „Handmade“ u slučaju Premiata evoluirala je tokom vremena uz upotrebu savremenih tehnologija. Jedna stvar se nije promenila, a to je kvalitet „Made in Italy“. Dizajniranje novih formi je rezultat kreativnog duha koji daje veću vrednost svojim vizijama nego diktatima tržišta. To je taj kreativni Premiata izraz koji ih čini jedinstvenim i teško ga je klasifikovati. Nemati mentalne barijere u kreativnosti i kontinuirano se suočavati sa različitim kulturama, dozvolilo je Premiata stilu da bude priznat i cenjen od strane najznačajnijih kupaca u svetu kao izvrstan primer MADE IN ITALY.

Kolekcija proleće/leto 2015. brenda PREMIATA polovinom aprila stiže u prodavnice FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, ali i Podgorici i Budvi.

4p p 30315

3p p 30315

2p p 30315

1p p 30315

Podeli

Scroll to Top