Prolećna kolekcija stigla je u H&M radnje, pogledajte sve modele

Brend H&M predstavio je danas kolekciju za proleće 2023. koja je inspirisana mitskim ostrvom Hennes, i nudi mnoštvo ​​mogućnosti za transformaciju ličnog stila. U kolekciji dominiraju komadi nežnih nijansi, smelih oblika i taktilnih tekstura, a sastoji se iz dva dela – pre-spring kolekcije, koja je već dostupna online i u prodavnicama, dok će kompletna spring kolekcija biti u prodaji od 30. marta 2023.

Ostrvo Hennes je stilska destinacija za proleće 2023. koja podstiče ljubitelje mode na avanturističko i kreativno putovanje ispunjeno mogućnostima za modno eksperimentisanje. Komadi su izrađeni od kvalitetnih tkanina, dok kolekcija sadrži četiri stilske teme i nudi mogućnost za kreiranje različitih kombinacija. Azurne vode bile su inspiracija za živopisnu paletu boja, najlepše skulpture s ostrva pomogle su u kreiranju 3D silueta, divlja flora savršeno se uklopila u trendi printove, a motivi iz botaničkih bašta poslužili kao inspiracija su za neodoljive printove koji će vas ohrabriti da unesete novine u sopstveni stil odevanja.
– Za nas u H&M-u identitet je spektar različitih mogućnosti koje treba da istražimo i identifikujemo. Tako je i sa stilom, pa se nadamo se da će ova kolekcija ohrabriti naše kupce da se inspirišu pomalo drugačijim i eklektičnim komadima i da pronađu sebe u nekima od njih. Mi definitivno jesmo – kaže Eliana Masgalos, dizajnerka.

pre-spring kolekciji, koja je već u prodaji, na prvi pogled će vas osvojiti moderna odela, komadi s neo-folk elementima, 3D siluete, cvetni dezeni i neizostavne pruge. Crni prsluk, kargo pantalone, dekadentni gornji delovi s balon rukavima, upečatljivi zeleni top, pantalone sa prugama i roze haljina, komadi su koji će savršeno osvežiti svaki ormar. 
U nastavu pogledajte sve komade koji su samo nekoliko klikova udaljeni oda vas. Imajte u vidu da većinu komada možete pronaći i u drugim bojama.

PRUGASTI REMIKS

RASCVETALI CVETOVI

UPEČATLJIV VEZ

MODERNA ODELA

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top