Šest novih trendova u svetu manikira koje ćemo nositi predstojećeg leta

Ako postoji doba godine kada vodilimo da eksperimentišemo sa razigranim bojama na noktima, onda je to leto. Uostalom, šta jasnije poručuje da su temperature prešle 30 stepeni od sveže urađenog manikira u pastelnim ili jarkim bojama? Smele nijanse na noktima jedan su od tradicionalnih simbola leta, međutim, ovog puta nisu jedini trend. Clean manikir manija koja vlada već nekoliko sezona ostaće aktuelna i u narednim mesecima, a nigde neće ići ni glaze donut nokti koji su više od godinu dana na beauty radaru. Rečju, u svetu manikira ovog leta vladaće prava demokratija, a koje će boje i trendovi biti najaktuelniji saznajte u nastavku.

Pastelne boje

Pastelne boje jedan su od večitih letnjih trendova sa kojim nikad ne možete da pogrešite. Bez obzira na to da li ćete se odlučiti za neboplavu ili bebiroze boju, hoćete li nositi jednobojne nokte ili ćete se odlučiti za neku od nail art tehnika, nežan pastelni kolorit uvek je dobar izbor.

Vaši nokti samo bolji

Kao što smo vam već rekli, clean manikir ostaje aktuelan i u mesecima koji dolaze pa će sve nijanse prozirnih nude lakova biti poželjne. U ovo grupu spada i milk manikir koji je trenutno najpopularniji među modnim i beauty insajderima.

3D nokti

Trendovi u svetu manikira poslednjih sezona kreću se u dva potpuno drugačija pravca. Dok s jedne strane imamo sve veću popularnost neutralnih noktiju, sa druge nas pozdravljaju sve smeliji nail art trendovi. Tako će u narednim mesecima biti aktuelni 3D nokti, koje su već ponele najveće muzičke zvezde, poput Rihanne i Dua Lipe.

Glaze donut nokti u jarkim bojama

Ako premotate film godinu dana unazad setićete se da su glazed donut nokti u neutralnim tonovima obeležili prošlo leto, potom su jesen i zima protekli u znaku glaziranih braon varijanti dok ćemo narednog leta nositi sjajne nokte u paru sa jarkim i neon bojama. Naravno, začetnica ovog trenda je Hailey Bieber, a sledi je veliki broj beauty entuzijasta.

Matcha Latte

Zelena boja na noktima nose se već nekoliko godina, a dok smo u proteklim sezonama nosili najpre takozvanu Bottega pa potom i maslinastu nijansu, sada je na radaru Matcha Latte varijanta. U pitanju je svetlozelena boja koja će se odlično uklopiti uz sve letnje kombinacije, a ovo je ujedno i trenutno najpopularnija boja na TikToku.

Lavanda

Nokti u boji lavande takođe su jedan od večitih simbola leta, a ovog puta nosićemo hromiranu varijantu ove boje, koja se odlično slaže sa preplanulim tenom.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @haileybieber
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top