Shopping: Komad sezone za „it“ devojke su definitivno parka jakne

Parka se prošle sezone nametnula kao trend u svetu, a ove se vratila modernija nego ikada pre. Ova idealna jakna za jesen i početak proleća postala je omiljena jer je veoma udobna i atraktivna, a ukoliko je lepo postavljena može zameniti kaput i tokom zimskih dana. Najzastupljenija je u maslinasto zelenoj boji, pa ukoliko volite military look, to je idealan izbor za vas. Međutim, postoje i oni koji vole da zimsku monotoniju „razbiju“ garderobom u svetlim nijansama što je takođe dobra ideja.
Parka odgovara pre svega casual stajlingu. Posebno ako je stilizujete sa crnim čizmama i dugim šalom. Ako želite da istaknete figuru birajte ovu vrstu jakni koje mogu da se suze u struku, bez dodatnog krzna oko vrata i nosite uz njih čizme sa visokim potpeticama.
U ponudi je najviše klasičnih komada bez previše modnih dodataka, a oni koji vole nešto ekstravagantniji look, mogu sebi da izaberu unikartne parke Morane Mamić koje na leđima imaju crteže inspirisane Fridom Chalo ili recimo one sa potpisom Rodarte koje su upotpunjene čipkom. Pogledajte naše favorite:


 

Podeli

Scroll to Top