Shopping: Razigrano proleće i leto u znaku Maison Scotch-a

Jeste li spremni za putovanje kroz grube pejzaže Amerike, pastelne horizonte Majami biča, do peščanih dina Sahare sa krajnjom destinacijm u mirnim tropskim vodama? Brend MAISON SCOTCH nas ove sezone kroz kolekciju za proleće/leto 2015 vodi u ove predele. Raspoloženje je lepršavo u skladu sa vremenom, a u prvom planu su opuštene siluete i prirodne tkanine. Uključuje vaše omiljene letnje komade od laganih jakni, zavodljivih šortseva do bikinija. Printovi pružaju obilje novih mogućnosti za miks kao što su decentni floral, geometrijski oblici, animal printovi i pruge. Ovog leta smelo mešajte sve, nema posebnih pravila osim jednog – zabavite se! Kolekcija je podeljena na četiri celine:

1p ms 4315

PIONEER SPIRIT
Puderasti pasteli i slojevi šifona sreću laganu kožu upotpunjenu nitnama kao referenca na Amerikana style. Svetla paleta boja sačinjena je od nebo plave, rumene u kombinaciji sa rokenrol nijnsama crne i crvene. Linija inspirsana vintage vezom na komadima iz second hand shopova začinjenih belom čipkom zajedno sa bandana printom.

2p ms 4315

MIAMI DECO
Dobrodošli u Miami Beach. Multikolorne linije horizonta i obrisi art deco zgrada ulicama daju izvajane linije, sjajni hromirani podovi i velelepne terase. Arhitektonski uticaji ostavili su traga na formiranje silueta i krojeva u kolekciji, sveže pastelne boje i metalik detalje. Dekadentni floralni motivi inspirisani su vintage tapetama u kombinaciji sa geometrijskim oblicima kao modernim začinom deco style grafika.

3p ms 4315

SAHARA SOCIAL
Letnje ljuljaške se njišu u ritmu suptropske Sahare. Eklektičan miks uticaja kao što su animal printovi i ručno izrađene aplikacije razigrano se kombinuju sa sportskim prugrama i mešom. Safarijem inspirsane tkanine podrazumevaju lagani pamuk i lan upotpunjen raznobojnim detaljima.

4p ms 4315

TROPICAL DRIFT
Dragoceni dani leta su stigli. Počinjemo sa stvaranjem novih uspomena skupljanjem suvenira sa far-flung mesta, nadahnutim peskovitim plažama, plavim vodenim prostranstvom i vibrantnim egzotičnim pupoljcima. Paleta boja je sačinjena od svežeg boemskog miksa bele, limun žute i pacifik plave uz naznake hot pink.

Kolekcija proleće/leto 2015. linije MAISON SCOTCH dostupna je u prodavnici SCOTCH&SODA u Beogradu – Kralja Milana 3, kao I multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Podeli

Scroll to Top