Sportska, funkcionalna i moderna: Nova New Yorker Athlestics kolekcija

Od ovog meseca New Yorker je plasirao novu sportsku kolekciju za muškarce i žene. Athletic linija obuhvata helanke, šortseve, majice na bretele, majice kratkih rukava, kratke topove, jakne i patike. Zbog toga je idealna, ne samo za dnevne treninge, već i za opušten ulični izgled. A dostupna je u čak trideset i devet zemalja širom sveta.

1p nya 11315

Činjenicu da sportski funkcionalna odeća i moda ne moraju međusobno da se isključuju, New Yorker je već dokazao prošle jeseni kada je kompanija uspešno lansirala svoju prvu sportsku kolekciju. Kao modna kompanija, New Yorker je posvećen zadovoljavanju visokih fashion standarda svojih kupaca: linija „NEW YORKER Athletics“ prati najnovije trendove sezone i posebno se izdvaja zanimljivim sloganima i upadljivim šarama u stilu devedesetih.

2p nya 11315

Pored klasične crne i moderne sive, dominiraju jake boje kao što su plava, tamno plava i jarko roze dok su detalji u boji limuna koja će vam zasigurno obezbediti „Wow!“ efekat. Zbog svega toga je ova sportska linija istovremeno i funkcionalna i moderna. Da bi mogla da odgovara većini kupaca, dostupna je u pet različitih veličina, od XS do XL, dok su patike u veličinama od 36 do 42.

3p nya 11315

Fotografije za kampanju koja prati novu sportsku kolekciju su snimane tokom januara. Prate temu „Grad je naše igralište“ i prikazuju muškarca i ženu kako treniraju na ulicama Berlina. Oštra pozadina pravi kontrast sa svetlim i opuštenim stilom modela. Na ovaj način su nastale upečatljive fotografije koje savršeno prikazuju kolekciju.

4p nya 11315

Podeli

Scroll to Top