Sudeći po Instagramu, kupaći kostimi ovog brenda trenutno su najpopularniji

Svaka nova sezona donosi nam mnogo novih trendova i it komada koje upisujemo na liste želja (bile one stvarne ili zamišljene), ali ono što se tokom leta uvek nalazi na vrhu te liste jeste makar jedan kupaći kostim. To je potpuno logično ako imamo u vidu da mnogi od nas već na početku proleća počinju da maštaju o godišnjem odmoru, pa kada konačno dočekamo letovanje želimo da budemo najbolja verzija sebe na plaži. A kupaći kostim je naš jedini saveznik u toj misiji.

Mada je prilikom izbora novog modelanajvažnije da bude u skladu sa tipom vaše građe (pogledajte naš vodič), uvek je dodatni bonus kada imamo kupaći po poslednjoj modi. Velike modne kuće odavno su predstavile svoje adute za aktuelnu sezonu, a o vodećim trendovima već smo vam pisali, međutim, svi dobro znamo da se hype oko određenih modela javlja kad se najmanje nadamo te da je potrebno da prođe određeno vreme da bismo znali da li koji će kupaći kostimi steći it status.

Ovog leta to su definitivno modeli sa Chanel potpisom. Ako skrolujete Instagramom sigurno ćete primetili da kupaće kostime prestižne francuske kuće nosi svaka influenserka koja drži do sebe, svejedno da li se radi o jednodelnoj ili dvodelnoj varijanti. Iako je Chanel lansirao svega šest minimalističkih modela, koji prkose aktuelnim trendovima, izgleda da je upravo to bio ključ uspeha. Ako izuzmeno jednodelni kupaći u boji zlata (koji je prošao najmanje zapaženo), svi ostali dolaze u kombinaciji crne i bele boje sa diskretnim logotipom brenda. U ponudi su dva bikinija sa gornjim delovima koji podsećaju na kratke topove i klasičnim donjim delom – u dubljoj i plićoj varijanti, zatim tri jednodelne verzije inspirisane bodijem, kao i efektan beli kupaći sa kaišem i tregerima.

Najveći prednost ovih modela jeste činjenica da su izrađeni od rebrastog žerseja te se lako prilagođavaju svakoj ženskoj figuri i izvlače maksimum iz nje. Ogroman plus je i to što su u pitanju klasični modeli, pa će vam se kupovina svakako isplatiti bez obzira na visoku cenu. I ne samo to, najveći broj komada dovoljno je univerzalan da ih možete nositi i u gradu i na plaži, o čemu najbolje govore fotografije koje upravo gledate. Ukoliko ste spremni da izdvojite malo više novca za kupaći koji ćete godinama moći da nosite u svim mogućim varijatama, u nastavku vam donosimo pregled svih modela, zajedno sa linkovima za kupovinu.

Gornji deo: chanel.com
Donji deo: chanel.com
Gornji deo: chanel.com
Donji deo: chanel.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @vikyandthekid
Foto: Instagram, Chanel

Podeli

Scroll to Top