Tri all black kombinacije koje možete poneti ovog vikenda

Mada dolazak marta uglavnom označava početak vladavine pastelnih i jarkih boja, mi se od all black kombinacija ne odričemo ni pred sam kraj zime. One su pravi odgovor svaki put kada stojimo ispred ormara i mislimo da nemamo šta da obučemo ili kada želimo da izgledamo šik i doterano, praktično bez truda. Upravo nam je to cilj predstojećeg vikenda jer ko još ima u planu da gubi slobodno vreme na razmišljaje o odevnim kombinacijama? Ako ste i vi u istom timu, u nastavku vam donosimo tri all black outfit predloga koje možete da ponesete predstojećeg vikenda. Verujemo da većina vas u svojim ormarima ima odeću sa kojom će lako rekreirati predložene kombinacije, a mi smo vam svakako pripremi vodič za kupovinu svih potrebnih komada.

Opušteni gradski outfit

Ako ovog vikenda želite da iskoristite vreme za zujanje po gradu, odlazak u shopping ili susrete sa prijateljima verujemo da ćete želeti šik ali udoban stajling. Zato vam predlažemo kombinaciju kožne jakne, crnih farmerica i crop topa koju možete nadograditi atraktivnim kaišem i baletankama.

Chic & sexy

Ovo je odlična opcija za sve koji planiraju večernje izlaske, svejedno da li idete u klub ili na večeru. Jakna i suknja od kože u paru sa topom koji je inspirisan grudnjakom nikog neče ostaviti ravnodušnim, a tu su i aktuelne Mary Jane cipele. Imajte u vidu da ovaj outfit u paru sa patika može biti odlična opcija i za dan.

MAX MARA,
mytheresa.com

Ženstveno i atraktivno

Ukoliko ste raspoloženi da žujite po gradu u mini suknji i atraktivnim čizmama do kolena, imamo rešenje i za vas. Kombinacija skandinavske blogerke Matilde Djerf svakako je ženstvena i atraktivna, a zahvaljujući crnoj boji istovremeno i svedena.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @matildadjerf
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top