Efektni aksesoari koji će obeležiti aktuelnu sezonu

Sada kada je potpuno izvesno koji će trendovi vladati u narednim mesecima, vreme je da se upoznamo i s modnim dodacima koji će obeležiti sezonu jesen/zima 2021/22. Noviteti u svetu aksesoara ujedno su i najuzbudljiviji deo svake modne priče jer smo odavno naučili lekciju da su oni ključan deo svakog stajlinga. Ako i dalje niste sigurni u ovu tvrdnju razmislite o tome koliko će najjednostavniji stajling koji podrazumeva džemper, farmerke i jaknu izgledati drugačije ako dodate mudro odabran nakin, statement pojas ili torbicu od krzna. U skladu s tim, prve modne kampanje za ovosezonske aksesoare krenule su još tokom leta kada su i velike modne kuće i nezavisni kreativci počeli da ističu svoje adute. Iskustvo nas, ipak, uči da dobra reklama nije garancija da će neki trend postati opšte prihvaćen, pa su preživili samo aksesoari koji su uspeli da nađu put do potrošača. Ukoliko želite da obogatite svoj garderober, obratite pažnju na naše predloge. Bilo koji od narednih osam aksesoara, ili više njih istovremeno, učiniće da svaki vaš outfit bude primećen.

TORBA OD KRZNA

@emilisindlev

Ništa nas toliko ne asocira na jesen i zima kao meke torbice od krzna, a ove sezone našle su se u asortimanima svih velikih high end i high street brendova. Najveću pažnju modnih insajdera izvesno će privući Jodie model brenda Bottega Veneta, koji dolazi u nekoliko živopisnih boja, mada i znatno pristupačnije kuće imaju odličnu ponudu.

BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 3.990 din.

LIU JO,
cena: 14.990 din.

KAUBOJSKE ČIZME

@ladyaddict

Već smo vam pisali o tome da će kaubojke definitivno obeležiti aktuelnu sezonu, pa ukoliko planirate da u svoj cipelarnik dodate jedan model obuće, ovo je savršen izbor. Čizme koje su dugo bile simbol katri stila i western filmova ovog puta dolaze u svom najsofisticiranijem izdanju te su uglavnom dostupne jednobojne verzije lišene suvišnih dodataka.

ZARA,
cena: 14.990 din.

STRADIVARIUS,
cena: 6.590 din.

KHAITE,
net-a-porter.com

OVERSIZED MINĐUŠE

@leniehanne

Trendovi u svetu minđuša poslednjih nekoliko sezona menjaju se velikom brzinom, a ovog puta najaktuelniji će biti oversized modeli. Možete birati najrazličitije stilove – od alki, preko minđuša s perlama i cirkonima do zanimljivih geometrijskh oblika, a zlatno pravilo glasi: što veće, to bolje.

CHLOÉ,
net-a-porter.com

STRADIVARIUS,
cena: 999 din.

H&M,
cena na upit

PREDIMENZIONIRANE TORBE

@lindatol_

Nakon što je svet mode nekoliko godina bio opsednut mikro torbama, ove jeseni ponovo nam se vraćaju predimenzionirani modeli u koje možemo da spakujemo baš sve što nam padne na pamet. XXL torbe konstantno smo prethodnih meseci gledali na modnim pistama, a poslednjih nedelja sve češće ih viđamo i na Instagram Feedovima naših omiljenih influensera.

NEOUS,
net-a-porter.com

MASSIMO DUTTI,
cena: 24.990 din.

MANGO,
cena: 8.990 din.

MARAME

@annabelrosendahl

Mada je ovaj trend do sada uglavnom bio rezervisan za proleće i leto, ovog puta pravila igre se menjaju što znači da će svilene i satenske marame ostati na modnom radaru i u mesecima koji dolaze. Mada ih i dalje možete ih nositi na glavi, kada imate bad hair day, a dobro će izgledati i oko vrata ili torbama.

AZ FACTORY,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 3.290 din.

H&M,
cena: 899 din.

DUGE RUKAVICE 

@maria_bernad

Ako tragate za aksesoarom koji će svakom stajlingu dati dozu elegancije, duge rukavice su prava stvar za vas. Iako se na prvi pogled čini da je reč o ne tako praktičnom aksesoaru, zapravo su mnogo nosivije nego što možete da pretpostavite. Ukoliko nam ne verujete potražite inspiraciju na revijama brendova kao što su Dries Van Noten, Marine Serre ili Prada.

DRIES VAN NOTEN,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 4.990 din.

GUMIRANE ČIZME

@greceghanem

Čizme koje su kao stvorene za kišne dane nikad nisu izgledale bolje, a nama se posebno dopada činjenica što su, osim u očekivanoj crnoj boji, dostupne i u velikom broju razigranih nijansi koje će dati potrebnu dozu drame svakom jesenjem stajlingu.

BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

TOMMY HILFIGER,
cena: 15.990 din.

ZARA,
cena: 11.990 din.

STATEMENT POJAS

@leoniehanne

Masivni pojas jedan je od najuzbudljivijih, ali i najneočekivanijih ovosezonskih trendova. Moć koju ima ovaj aksesoar nikada ne bi trebalo da zaboravimo jer će čak i najjednostavnijem stajlingu dati wow efekat. Možete ga nositi preko košulje, džempera ili kaputa i budite sigurni da će vaš outfit dobiti najvišu ocenu.

BERSHKA,
cena: 1.990 din.

ZARA,
cena: 2.990 din.

LOEWE,
net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @leniehanne, @monamali_
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top