30 haljina iz high street ponude u kojima ćemo dočekati kraj leta i početak jeseni

Iako se polako približava kraj leta, haljine su i dalje jedan od najvažnijih komada u našim ormarima, ali i u novim kolekcijama koje polako stižu u online shopove i na rafove omiljenih radnji. Kao savršen izbor za svaku priliku, od ležernih odlazaka na kafu preko poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka, haljine i ovog puta dolaze u bezbroj različitih izdanja. I dok će neki od modela odgovoriti tek na jedan ili dva izazova unutar sezonske garderobe, drugi će biti izbor sa kojim ne možemo da pogrešimo bez obzira na priliku.
Da se haljine besprekorno uklapaju u outfite za kasno leto i ranu jesen odavno nam je jasno, pa će u nedeljama koje dolaze biti onaj magični odevni predmet na koji možemo da se oslonimo svaki put kad pomislimo da nemamo šta da obučemo. Dok traje leto, svestrane haljine uglavnom ćemo kombinovati sa papučama i sandalama, a kasnije sa patikama ili visokim potpeticama, ali i kaubojskim i bajkerskim čizmama, baletankama i mokasinama.

Kako za haljine, posebno ako su za svaki dan, uglavnom nije potrebno izdvojiti mnogo novca, high street radnje naša su omiljena adresa za kupovinu ovog komada. Među pristupačnim brendovima, koji tradicionalno u ovo doba godina imaju najbolji izbor haljina, još jednom se su se izdvojili Zara, H&M, Reserved i Mango, u čijim smo asortimanima pronašli čak 30 odličnih komada.
Bez obzira na to da li tragate za modelom koji se lako prilagođava različitim prilikama, midi haljinom koju ćete nositi na posao ili vam je možda potrebna mini dužina, u ponudi pomenutih brendova ćete sigurno naći nešto po svojoj meri. Nama su pažnju privukle haljine sa razigranim printevima koji će osvežiti svaki garderober, zatim modeli u neutralnim tonovima za ljubitelje minimalizma, a nisu izostali ni vanvremenski crni modeli. Kada je reč o siluetama, važno mesto zauzele su košulja-haljine, zatim uski bodikom modeli za sve koji žele da naglase figuru, kao i popularni krojevi sa naborima. U skladu sa aktuelnim trendovima, nisu izostale ni haljine od tvida, tila i teksasa, sa cut-out detaljima i polo kragnom. Nastavite da skrolujete jer vaš u nastavku čeka pregled svih naših favorita.

Zara

H&M

Reserved

Mango

Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @alyssainthecity, Mango, H&M
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top