Bacio Gelato: Najukusniji italijanski sladoled u centru Beograda

Kad temperatura pređe trideseti podeok, teško je zamisliti dan bez sladoleda. Ova kremasta, slatka, neodoljiva poslastica neophodna je tokom letnjih dana. A najbolji sladoledi na svetu su, zna se, italijanski.

1p b 10815

U velikoj ponudi sladoleda u Beogradu – na štapiću, u kornetu ili u čašici, izdvaja se mesto na kome se može pojesti pravi GELATO.
Smeštena na Cvetnom trgu, poslastičara „Bacio Gelato“ omogućiće vam pravu italijansku sladoled avanturu. U prijatnom ambijentu, Beograđani od 2009. godine imaju priliku da probaju prirodne ukuse sladoleda koji imaju pun ukus, a pripremaju se kao zanatski gelato po recepturi starih italijanskih majstora. Bez glutena su i sa oko 8 % masti, a dobri su i za dijabetičare jer se u mnogim ukusima umesto šećera koristi stevia.

2p b 10815

Magični i prirodni ukusi sladoleda u formi štapića i keksa posutih raznim neobičnim dodacima, do korneta i sladoleda serviranog u porcijama ili kupovima, osvajaju prirodnim ukusima, dok ledena mermerna ploča (cold stone) za pripremu omogućuje neobično kombinovanje ukusa sladoleda po vašem ukusu. U ponudi je pet kategorija sladoleda – mlečni, voćni, ukusi sa jogurtom, zatim sa steviom, a za one sa najistančanijim ukusom tu su i premium sladoledi.

3p b 10815

Uživaćete i u jedinstvenom enterijeru koji je kreiran sa namerom da u našu prestonicu prenese duh najfinije tradicije italijanskih i francuskih majstora. Tako osim u sladoledima, vašim nepcima možete priuštiti i najbolje hladne kremove specifičnih ukusa, italijanske krempite sa malinama, macaronse, čokoladni mus…

5p b 10815

Jedno je sigurno – sva vaša čula biće zadovoljena na ovom jedinstvenom mestu.

6p b 10815

7p b 10815

Podeli

Scroll to Top