Beograd će ovog leta biti bogatiji za novi festival elektronske muzike

Na Beogradskoj tvrđavi, jednoj od najlepših lokacija u gradu ovog leta biće organizovan veliki festival elektronske muzike pod nazovom „Kalemegdan Summer Festival“. U okviru ove manifestacije biće održana čak tri događaja – Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn. Osim po kvalitetnoj muzici i gostovanju svetskih zvezda elektronske muzike, ovaj festival će biti poseban i zbog svoje specifične lokacije na kojoj posetioci mogu uživati i u drugim kulturnim i zabavnim sadržajima.
Prvi od tri velika događaja, Happy Life održava se od 6.juna na terenima K.K. Partizana i koncipiran je kao odlična tech-house žurka, za koju organizatori najavljuje dobro poznato ime iz jednog od legendarnih, svetskih DJ dua.
Mesec dana kasnije, tačnije 3. i 4. jula na redu je Serbia Wonderland Festival, koji je prošle godine okupio preko 12.000 posetilaca. Čitav spektakl upotpuniće zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima je ovaj magični festival prepoznatljiv.

Foto: Facebook/Kalemegdan Summer Festival
Foto: Facebook/Kalemegdan Summer Festival

Poslednji u nizu, Tropical Inn, zakazan za sam kraj leta odnosno 28. avgusta i održava se takođe na terenima K.K. Partizana. To će bići noć vrelih, tech-house bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti morske krajeve.
Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu zainteresovanih obezbedila specijalnu cenu ulaznica od 2.500 dinara i to za sve dane trajanja festivala. U prodaji se nalazi i „mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena je 1.200 dinara. Paketi karata mogu se naći na blagajnama Eventima, i u prostorijama Jungle Tribe-a. U prodaji su i karte za pojedinačne događaje, a više informacija o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja, možete pogledajti na FB stranici: Facebook/Kalemegdan Summer Festival

Podeli

Scroll to Top